Jobbet Student sökes som B-Chaufför i Kalmar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes som B-Chaufför i Kalmar! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Kalmar

Arbetsbeskrivning

Söker du ett extrajobb, innehar körkort samt trivs bakom ratten? Gillar du att arbeta fysiskt och trivs med kundkontakt? I så fall har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Just nu söker vi för kunds räkning efter chaufförer på dagtid med hög servicekänsla för ett uppdrag i Kalmar! Arbetet är i sin natur självständigt vilket öppnar upp möjligheter till personlig utveckling. Arbetet kan innebära en del tunga lyft så vi ser gärna att du har god fysisk och gillar att arbeta fysiskt.

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult. Arbetet är förlagt måndag-fredag, 7-16. Ett krav för tjänsten är att du ska kunna arbeta minst 3 dagar i veckan men gärna vilja arbeta mer. För att vara aktuell för tjänsten ska du studera eller ha en annan huvusaklig sysselsättning på minst 50%. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående och löpa på under sommaren. Det kan även finnas stora möjligheter för fortsatt arbete i höst.

Det är en löpande rekryteringsprocess och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, tveka inte och ansök redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som innehar B-körkort samt har god körvana. Som person är du framåtriktad och har en känsla för kundbemötande samt bidrar med arbetsglädje. Eftersom arbetet är självständigt i grunden ser vi att du som person är ansvarstagande och bekväm i en roll där du är självgående. Du som söker trivs i ett högt arbetstempo och besitter förmågan att hantera stressiga situationer. Arbetet kan innebära en del fysiska moment och kräver en god fysik.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53755

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till