Jobbet Student sökes som administratör till kund i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes som administratör till kund i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, effektiv och trivs med kundkontakt? Då har vi nu ett flexibelt extrajobb till dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag som arbetar inriktad mot arbetsgivarfrågor och opinionsbildning inom området scenkonst och har medlemmar inom både musik, teater och dans. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en student som trivs med administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt!

I rollen som administratör kommer du hantera kundens medlemsregister och arbeta i deras CRM-system. Du kommer att lägga in information och i vissa fall ringa deras medlemmar för att komplettera med information.

Uppdraget startar i slutet av juni. Under sommarperioden kommer du att arbeta en vecka i juni, en vecka i juli samt de två första veckorna i augusti. Du kommer sedan arbeta 1 dag / veckan under hösten vid sidan utav dina studier. Arbetet är förlagt mellan måndag-fredag där arbetsdagar och arbetstider är flexibelt. I rollen kommer du att få den introduktion som behövs i samband med uppstart. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult på kunds kontor i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50 % och söker ett arbete på sidan av dina studier. Du ska ha en god kommunikativ förmåga, där erfarenheter inom administration, kundkontakt och service är meriterande. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt med goda datakunskaper och behärskar svenska väl i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42998

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till