Jobbet Student sökes omgående för uppdrag som Försäkringsadministratör på 50%! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes omgående för uppdrag som Försäkringsadministratör på 50%! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Solna
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Brinner du för administration och trivs i en varierande roll? Är du tillgänglig omgående och vill arbeta 50%? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är världsledande inom operationell billeasing och är internationellt en av de ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har företaget kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter. Verksamheten i Sverige startade 1995 och är idag marknadsledande inom operationell leasing. Vår kund erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken. Företaget söker nu en medarbetare till sitt försäkringsteam.

I rollen som försäkringsadministratör kommer du att tillhöra försäkringsavdelningen och ha ett nära samarbete med andra avdelningar. Du kommer att ha en bred administrativ roll med arbetsuppgifter som innefattar administrationen kring försäkringsärenden och försäkringslistor. Du kommer även hantera betalning av premiefakturor, föra statistik och översända underlag till verkstäder och hjälpa skadereglerare.

Detta är en konsultuppdrag som startar omgående och pågå till och med slutet av juni. Rollen är på 50% där arbetstider och arbetsdagar kan fördelas flexibelt mellan måndag till fredag 8.30-17.00. Tjänsten inleds med introduktion. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som sitter i fräscha och nyrenoverade lokaler i Solna.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Vi ser att du har minst gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi. Du ska ha tidigare erfarenhet av administration med vana av att arbeta i olika system där det är meriterande om du har arbetat med försäkringar. Som person ser vi att du är noggrann, mångsidig och effektiv. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har grundläggande datakunskaper och kan hantera Officepaketet. Vidare ser vi att du hanterar både svenska och engelska väl i både tal och skrift. I tjänsten ser vi även att du är stresstålig, strukturerad och har en administrativ ådra. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41236

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Solna).