Jobbet Student sökes inom verkstadsarbete/kundservice! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes inom verkstadsarbete/kundservice! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, arbetsam och ansvarsfull student som söker extraarbete inom verkstad/kundservice hos vår ledande kund inom området. Då har du kommit helt rätt!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu genuint duktiga och verkstadsintresserade personer som har relevant arbetslivserfarenhet. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att arbeta i verkstad och arbeta med kundens uthyrningslösningar. Du kommer att få hyra ut maskiner och material till kunderna. Du kommer att vara kundens kontaktperson samt arbeta med merförsäljning av deras produkter och tjänster.

Utöver detta kommer du även att ta emot material och maskiner som kommer i retur från kunder. Det kan även förekomma administrativa arbetsuppgifter som t.ex. kan handla om registrering i deras verksamhetssystemet.

Vi söker dig som är student och kan arbeta extra ute hos vår kund vid sidan av dina studier. Arbetstiderna kommer vara 7-16 och du ska ha möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan.

Vid anställning kommer du att bli anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund som ligger i Helsingborg. 6 månaders provanställning tillämpas och tjänsten kommer att tillsättas efter sommaren, med stora chanser till att du blir övertagen och anställd direkt av kundföretaget efter avslutad provanställning.

Vill du ingå i en öppen kultur där samarbete, engagemang och hög servicenivå är primärt hos denna kund, tveka inte att söka denna tjänst!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och har minst 1 år kvar av dina studier. Din maskinkännedom ska vara god och du ska ha en teknisk grundkompetens. Du är utåtriktad, har en hög servicekänsla och sätter alltid kunden först. Egenskaper vi värderar högt är noggrannhet och ansvarsfullhet. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Samtidigt behöver du trivas med att arbeta i grupp samt ha en hög social kompetens.

Erfarenhet från maskinuthyrningsbranschen eller närliggande branscher samt BE-körkort är meriterande.
B-körkort och datorvana är ett krav. Vi ser gärna att du kan uttrycka dig på engelska utan hinder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43755

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Teknisk säljchef till NEOLund Lund Academic Work
Servicetekniker/montör Helsingborg FMR - Din HR-Partner
Episerver-utvecklare Malmö Nigel Frank International
Sociala Media Researcher Malmö E-commerce recruit
Kundtjänstmedarbetare Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Sales engineer trainee till Festo Malmö Academic Work
Underhållsmekaniker Lund Wikan Personal AB
Lastbilsmekaniker Hässleholm Wikan Personal AB
Skiftledare Landskrona Derome Byggvaror

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till