Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Student sökes för tjänst som Utbildare inom Java eller JavaScript! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Student sökes för tjänst som Utbildare inom Java eller JavaScript! på StudentConsulting

Student sökes för tjänst som Utbildare inom Java eller JavaScript!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Deltid
Är du student och har stor kunskap inom Java eller JavaScript? Har du erfarenhet av att arbeta med människor och kanske i en ledarroll? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds vägnar söker vi nu efter en student som är intresserad av att arbeta deltid under 6 - 8 veckor som utbildare under hösten. Tjänsten innebär att man kommer att arbeta som utbildare för en grupp på 15 - 30 personer som studerar på yrkeshögskola. Detta är det perfekta extrajobbet för dig som är i slutet av din utbildning, har ett stort intresse och kunskap för antingen Java eller JavaScript och har möjlighet att arbeta i snitt 15 timmar i veckan!

Arbetsuppgifterna innebär:
- Planering av undervisningsperioden på 6-8 veckor. Detta sker i samråd med närmsta chef/kollegor med hjälp av befintligt underlag samt studieplan.
- Undervisa klassen på plats, på skolan i centrala Malmö.
- Utföra teoretisk och praktisk undervisning inom Java eller JavaScript, samt rättning av uppgifter och eventuellt administrativt arbete.

Tjänsten är i snitt 15 timmar i veckan och arbetstiderna är förlagda till kontorstider, 9-16.30 måndag till fredag. Kursen startar v.35 och tjänsten börjar v.33, för en introduktion till tjänsten. Arbetet utförs på plats, enligt rådande restriktioner, i centrala lokaler i Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student, gärna i slutet av din utbildning. Vi ser att du har stor kunskap samt intresse för antingen Java eller JavaScript, då det är detta kursen berör. Detta är en roll som kräver stort ansvarstagande, då planering och utförande kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Vi ser att du har en vana av att arbeta mot kund/gäster, och kanske har haft en ledarroll tidigare. Det är av stor vikt att du är kommunikativ, självgående samt har ett intresse för att lära ut.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningar löpande.

Sökord: Yrkeshögskola, Lärare, JavaScript, Java, Utbildare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Student sökes för tjänst som Utbildare inom Java eller JavaScript!
StudentConsulting Malmö Deltid
Student sökes för extrajobb inom testsystem/mätteknik till Krohne Inor!
StudentConsulting Malmö Deltidsanställd
Studerande kundservicemedarbetare till Skapa Mer i Malmö sökes!
StudentConsulting Malmö Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58430