Jobbet Student sökes för tjänst som säljare till Bra El! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes för tjänst som säljare till Bra El! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för miljö och solenergi? Är du en driven och målinriktad säljare? Tycker du om att arbeta med relationsskapande försäljning och vill ha ett spännande deltidsjobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker dig som vill arbeta som säljare hos Bra El. Bra El är ett nystartat miljömedvetet energiföretag som erbjuder de mest miljövänliga och kostnadseffektiva lösningarna på solenergimarknaden. Med ett rikstäckande nätverk av marknadens bästa partners installerar Bra El solpaneler runt om hela Sverige. Förutom att tillhandahålla diverse solkraftlösningar för privata kunder och bostadshus, hjälper de även kommersiella företag samt statliga institutioner att byta till solenergi.
På Bra Els hemsida fyller potentiella kunder i en intresseanmälan om att installera solpaneler. I rollen som säljare följer du upp intresseanmälningar med att ta fram information såsom storleken på kundens tak, väderstreck samt takvinkel. Denna information använder sedan Bra El för att ta fram förslag på system för kundens fastighet. Din primära uppgift blir att följa upp offerten som skickas ut till kund när intresseanmälningen är ifylld, med tiden kommer det även att finnas möjlighet att vara med och skapa offerterna. När du som säljare ringer upp kunden handlar det om att vara ett stöd fram till installation, dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Följa upp intresseanmälningar från kunder
- Stötta kunden fram till installation och vara behjälplig vid frågor
- Skapa skräddarsydda offerter från varje kunds specifika behov

Du kommer att arbeta som konsult för oss på StudentConsulting och vara stationeras hos Bra El med kontor på Kungsgatan i Stockholm. Tjänsten är på deltid med start i augusti, arbetstiderna är förlagda under kontorstider 2–3 dagar i veckan ca 4 timmar om dagen. För rätt person är tjänsten långsiktig med goda möjligheter att utvecklas med företaget. Har du frågor om tjänsten? Maila gärna ansvarig rekryterare Fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, miljö, industriell ekonomi eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat med någon form av försäljning tidigare, gärna över telefon. Varje kontakt med kunden är mycket viktig där inget får falla mellan stolarna, vi ser därför att du är strukturerad och noggrann med uppföljning. Du utrycker dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven, har ett logiskt tänkande och tycker om att ta initiativ. Du trivs i en relationsskapande försäljningsroll och motiveras av att utvecklas och se hur du själv kan vara en del av tillväxten i företaget. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43235

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

In House BI Developer Stockholm Nigel Frank International
Student Stockholm Hilti
IT administratör till Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
First line support till servicedesk i Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Säljare Enköping Elgiganten AB
Systemverifierare Järfälla SAAB
Samhällsbyggnadschef Stockholm Sollentuna Kommun
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search
Brand ambassador sökes för extrajobb! Stockholm StudentConsulting
Marketing Coordinator Stockholm Xlnt (Alla Enheter)
HR-Partner till Filippa K Stockholm Academic Work
Atlas Copco söker junior HR-generalist Stockholm Academic Work
Nyutexaminerad GIS-specialist Stockholm Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till