Jobbet Student sökes för meriterande extraarbete på Nordea! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes för meriterande extraarbete på Nordea! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Studerar du till civilingenjör med inriktning mot datateknik eller motsvarande och letar efter ett lärorikt och utmanande extraarbete? Har du ett stort intresse av finansmarknaden? Då har vi det perfekta arbetet för dig på Nordea!

Information om uppdraget:

Vår kund, Nordea, är den största finanskoncernen i norra Europa. Företaget har cirka 30 000 anställda och verkar i 8 länder. I de nordiska länderna är Nordea bland de ledande både på privat- och företagssidan. Här är chansen för dig som vill ta dig in på ett företag som ger goda möjligheter inför framtiden!

Avdelningen vi nu söker personal till, ansvarar för intern och extern rapportering avseende Nordeas fonder samt beräkning av fondrelaterade nyckeltal. Ansvaret inkluderar både drift och utveckling av den tekniska plattformen för rapportering. Rapporter genereras löpande under dagen och distribueras till olika mottagare. Finansiell data ställer höga krav på kvalitet varför övervakning och kontroll av driftsmiljön har hög prioritet för att minimera antalet fel.

Du kommer att delta i drift/övervakning av inläsning och kvalitetssäkring av grunddata samt utreda och rapportera eventuella fel och avvikelser. I arbetsuppgifterna ingår även att svara på fondrelaterade frågor från övriga avdelningar inom Nordea Investment Management. Det kommer även att finnas möjlighet att delta i utvecklingen av våra processer och verktyg för rapportering.

I denna tjänst kommer du arbeta som uthyrd konsult via oss på StudentConsulting. Du bör kunna arbeta 1-2 dagar/veckan, under lov finns det möjlighet till mer arbete. Nordea sitter centralt i Stockholm och arbetet kommer inledas med en upplärningsperiod.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara studerande på minst 50 %. Vi söker dig som läser till civilingenjör, gärna andra eller tredje året, t.ex. med inriktning Datateknik eller motsvarande. Du är intresserad av programmering och har god datorvana. Du är en van användare av Microsoft Excel och Access. Kännedom om t.ex. VBA, VB, DOS, SQL, C#, .net är meriterande. Intresse för ekonomi och finans, t.ex. aktier och aktiemarknaden ses som positivt. I övrigt bör du behärska engelska i både tal och skrift. Som person är du teoretiskt lagd och har lätt att lära, gärna med intresse inom matematik och statistik. Känner du att detta är något för dig, skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urvalsarbetet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45861

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till