Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Student sökes för meriterande extraarbete på Nordea! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Student sökes för meriterande extraarbete på Nordea! på StudentConsulting

Student sökes för meriterande extraarbete på Nordea!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Studerar du inom finans och ekonomi och letar lärorikt och utmanade extraarbete? Har du ett stort intresse av finansmarknaden och vill arbeta i händelsernas centrum med snabba deadlines? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig på Nordea!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en student inom ekonomi och finans för extraarbete på långsikt. Vår kund, Nordea, är den största finanskoncernen i norra Europa. Företaget har cirka 30 000 anställda och verkar i 8 länder. I de nordiska länderna är Nordea bland de ledande både på privat- och företagssidan. Här är chansen för dig som vill ta dig in på ett företag som ger goda möjligheter inför framtiden!

Vi söker nu en person som ansvarar för att läsa in och kvalitetssäkra priser och annan marknadsdata för att använda i den dagliga värderingen av fonder. Då detta ställer höga krav på kvalitet, utförs en mängd kontroller innan data godkänns, detta för att minimera fel. I denna roll kommer du delta i drift/övervakning av inläsning och kvalitetssäkring. Du kommer även att utreda och rapportera eventuella fel och avvikelser samt svara på prisrelaterade frågor från övriga avdelningar. För dig som är redo att ta denna utmaning, kommer även möjligheten ges att delta i utvecklingen av företagets processer och verktyg för hantering av marknadsdata.

I denna tjänst kommer du arbeta som uthyrd konsult via oss på StudentConsulting. Du bör kunna arbeta cirka 2–3 kvällar i veckan under terminerna, men även kunna hoppa in med kort varsel när behovet finns. Arbetstiderna är normalt förlagda till: 14.30-18.30. Nordea sitter centralt i Stockholm och arbetet sker på plats och kommer inledas med en upplärningsperiod. Tillsättning sker omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser utbildning på universitets-/högskolenivå inriktad mot ekonomi och finans. Vi ser gärna att du går minst andra terminen på din utbildning. Ett krav är att kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du bör se långsiktigt på uppdraget och med fördel ha ett brinnande intresse för ekonomi och finans. Du bör ha god datavana och vara en van användare av Microsoft Excel. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av VBA, Simcorp samt Bloomberg och Reuters. Som person har du lätt att lära, inte är rädd för att ställa frågor, är noggrann, stresstålig och analytisk.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59587