Jobbet Student sökes för jobb som packare i Kungsör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes för jobb som packare i Kungsör! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Kungsör
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du ordningsam, flexibel och vill jobba extra bredvid dina studier? Är du noggrann, driven och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker till vår kund I Kungsör. Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav b.la packning och plockning.

Du ska kunna hoppa in vid kortvarsel så som sjukdom,vab eller semester under terminerna samt sommaren med start omgående..

Arbetstiderna kan variera,

Du kommer bli anställd utav StudentConsulting och arbeta ute hos kund. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Detta söker vi:

Du måste kunna hoppa in vid kort varsel.
Ha hög arbetsmoral och vara ordningsam.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42418

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Kungsör).
Du kan avregistrera dig när som helst.