Jobbet Student sökes för flexibelt extrajobb som mötesbokare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes för flexibelt extrajobb som mötesbokare publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du student? Beskriver du dig själv som en engagerad, social och driven person? Vill du ha ett givande och flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting står tiden aldrig stilla. Nya kunder och uppdrag gör att vi växer både som människor och organisation, och därför söker vi nu fler kollegor .

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden, och vi som jobbar här trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Luleå. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag klockan 8:00-17:00. Det finns väldigt goda möjligheter att själv välja arbetstider men vi vill att du kan jobba minst 10 timmar i veckan.

Vi erbjuder dig fast lön enligt avtal plus provision, utbildning såklart, coaching och en trevlig arbetsmiljö med engagerade kollegor. Du har nu möjlighet att bli en del av vår framgångssaga och samtidigt skaffa dig värdefulla referenser och kontakter i näringslivet.

Tjänsterna kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt personer, så lämna därför in din ansökan så fort du kan!

OBS! Ett krav för att vara aktuell för den här tjänsten är att du studerar minst 50 %.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann och kan uttrycka dig väl då du kommer att kontakta beslutsfattare på hög nivå. Har du tidigare erfarenhet av mötesbokning, telefonförsäljning eller annan typ av försäljning och förmåga att skapa affärsmässiga relationer så är det meriterande, men inget krav. Då vi som tidigare nämnt växer och tar hem nya uppdrag vill vi att du som person är driven och duktig på att bygga relationer. Du kommer att ha en viktig roll i StudentConsultings fortsatta framgång.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40944

Liknande jobb

Truckförare sökes till Luleå Luleå StudentConsulting
Extrajobba på Pite Havsbad! Piteå StudentConsulting
Vill du undervisa i löneadministration? Luleå StudentConsulting
Systemutvecklare;- Är Du den vi söker? Luleå StudentConsulting
Säljare sökes till heltidstjänst! Luleå StudentConsulting
Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Luleå Eventpersonal i Sverige AB
Junior uppdragsledare inom Telekom Luleå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn011 - Luleå).