Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Student sökes för extrajobb under vecka 46-51! jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Student sökes för extrajobb under vecka 46-51! på Academic Work

Student sökes för extrajobb under vecka 46-51!

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Är du student och vill dryga ut studentkassan under vintern? Har du möjlighet att arbeta 1 dag i veckan för att succesivt jobba fler dagar i veckan fram tills jul, mellan vecka 46-51? Ser du dessutom dig själv som en ansvarstagande person? Då kan detta vara tjänsten för dig. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.


Om tjänsten
Academic Work söker studenter till vår studentpool för orderplock under en kortare period hos Jakobsdals Charkuteri. Företaget lagerhåller och producerar svenska charkuteriprodukter med hög kvalitet till landets charkdiskar. Du kommer att vara en del av en arbetsplats med god stämning i företagets lokaler i Agnesberg. Dina arbetstider varierar enligt överenskommelse. Introduktion sker löpande med start vecka 46.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig mellan vecka 46-51. Desto närmare julen vi kommer, desto mer kommer det förväntas att du arbetar. Du kommer återigen att börja med 1 pass första veckan för att sedan gå mot fler pass per vecka ju närmare julen man kommer. Du kommer enbart att jobba på vardagar och det kommer att vara tvåskift. Tiderna är 7.00-16.00 under vardagar.

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer du arbeta i kylmiljö med att plocka och packa beställningar av företagets charkprodukter. Detta gör du tillsammans med andra studenter, samt befintlig heltidspersonal.

Arbetet ställer höga krav på hygien då det innebär hantering av livsmedel. Temperaturen du arbetar i är mellan 0-2 grader och du behöver således vara bekväm med detta. Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och har möjligheten till att arbeta vid sidan av dina studier. Du kommer att arbeta med att ta emot pallar med julskinkor, näta julskinkor och sätta på etiketter med mera.
Vi söker dig som

* Studerar en eftergymnasial utbildning
* Kan vara tillgänglig för att arbeta minst 2-3 dagar i veckan upp till heltid desto närmare jul, under veckorna 46-51.
* Kan arbeta 7:00-16.00
* Är stresstålig och har god samarbetsförmåga
* Kan hantera fläsk-, och nötkött
* Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du

* Har jobbat inom någon typ av produktion och/eller erfarenhet av liknande arbete

För att axla rollen har du god samarbetsförmåga och är en lagspelare. Du behöver vara stresstålig då det stundtals är hög arbetsbelastning. Därtill är du noggrann då det är vid stor vikt att exempelvis produkterna packas rätt efter givna beställningar. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel i kylmiljö, ser du inga problem med att jobba i sådana förhållanden.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Vecka 46
* Omfattning: Deltid, krav är att du måste ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem först en dag/vecka för att sedan succesivt öka antalet dagar/vecka efter behovet som finns.
* Placering: Agnesberg, Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jakobsdals Charkuteris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ]

Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059465-SE