Jobbet Student sökes för extrajobb som webbadministratör med start i september! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes för extrajobb som webbadministratör med start i september! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du student med intresse för kommunikation och information? Tycker du om att skriva och korrekturläsa texter? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en student för extrajobb som webbadministratör till vår kund med placering i Malmö. Vår kund är Nordens ledande aktör inom service management och specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 5 600 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Å deras vägnar söker vi nu en webbadministratör som vid sidan av sina studier vill stötta företagets copywriters i det dagliga arbetet.

I den aktuella tjänsten kommer exempelvis dina arbetsuppgifter innebära att:
- Publicera information på intern och extern webb
- Granska och korrekturläsa text inför publicering

Arbetet är ett extrajobb som du kan kombinera med studierna. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Du ska kunna arbeta 1-2 dagar i veckan under vardagar, arbetstiderna är 8-16.30. Uppdraget startar i september och kommer sträcka sig fram till årsskiftet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är på jakt efter ett extrajobb under hösten där du får chansen att redan under studietiden komma ut och skaffa dig värdefulla erfarenheter inför framtiden. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

- är student på en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom Marknadsföring eller Medie- och kommunikationsvetenskap
- är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
- har förmågan att utrycka dig väl i skrift

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten startar i september men ska tillsättas omgående och vi arbetar därför i denna rekryteringsprocess med löpande urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42539

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Produktions- och testsystem koordinator Lund Axis Communications
Brann söker jurist med gedigen erfarenhet inom immaterialrätt Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Key Account Manager, SVH Malmö Cloetta
Nätverkstekniker till Securitas Malmö Academic Work
Lokalvårdare till Poolgrupp Malmö Malmö Stad
Dataskyddsombud Malmö Malmö Stad
Lokalvårdare-timavlönad Malmö Malmö Stad
Ekonom till Arjo AB i Malmö Malmö Mpya Finance AB
Företagssäljare dokumenthantering Hässleholm Wikan Personal AB
Senior .NET utvecklare med intresse för TDD Malmö Nigel Frank International
CNC-operatör sökes till kund Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.