Jobbet Student sökes för extrajobb som restaurangmedarbetare i Båstadtrakten! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes för extrajobb som restaurangmedarbetare i Båstadtrakten! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Båstad
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande på universitet eller högskola och vill arbeta extra inom restaurang? Är du som person serviceminded, en lagspelare och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en student som vill arbeta extra vid sidan av studierna inom service- & restaurangbranschen i Båstadtrakten.

I arbetsrollen kommer du att arbeta med underhåll av företagets restaurangavdelning. Du kommer vara ansvarig för att deras kunder får en god och trevlig vistelse i restaurangen, det genom att bland annat ansvara för diskning, leverans samt uppdatering av orderinformation.

Arbetstiderna varierar och måndag-söndag, vilket av dessa anledningar kräver flexibilitet och god arbetsvilja. För att vara aktuell för tjänsten önskar vi att du har minst ett år kvar på dina studier och kan arbeta 2 vardagar samt 1 helgdag per vecka.

Tjänsten ska tillsättas omgående. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta hos vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du: - Har minst ett år kvar av dina studier - Är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel. Som person är du kommunikativ, serviceminded, problemlösare och har ett intresse för mat och service. Du är bra på att planera och prioritera, gillar att arbeta i team och har alltid kunden i fokus. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42399

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Koncerncontroller Helsingborg Amendo Bemanning
Driftsingenjör Pharma Landskrona Perstorp
Driftsingenjör Pharma Ängelholm Perstorp
Driftsingenjör Pharma Helsingborg Perstorp
Driftsingenjör Pharma Hässleholm Perstorp
Driftsingenjör Pharma Perstorp Perstorp
Servicetekniker - Truckar Markaryd Toyota Material Handling
TIG-Svetsare Landskrona Wikan Personal AB
CNC-operatör Eslöv Wikan Personal AB
Säljare till ett verkstadsföretag Landskrona Wikan Personal AB
Ekonomassistent sommarjobb Helsingborg Bravura
Kontors- och ekonomiassistent Helsingborg Framtiden
Produktionspersonal Höör Wikan Personal AB
Elmontör Landskrona Wikan Personal AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Båstad).
Du kan avregistrera dig när som helst.