Jobbet Student sökes för extrajobb som Receptionist i Danderyd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes för extrajobb som Receptionist i Danderyd publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Part-Time
Danderyd

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du student och har god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt med erfarenhet inom reception? Vill du kombinera studierna med att arbeta mån-fre mellan 14-17 och bor i närheten av Danderyd med start i slutet på November? Då har vi det perfekta extrajobbet som receptionist för dig till världens främsta digitala industriföretag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

I rollen om receptionist är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som företagets ansikte utåt som har första kontakt med besökare såväl på kontoret som över telefon och mejl. Utöver det kommer det förekomma diverse enklare administrativa uppgifter och konferensbokning. Du ser även till att lokalerna ser representativa ut.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Välkomna och ta emot besökare samt ansvara för växeltelefonen
• Se till att besökarna skriver in sig och vägleder dem rätt
• Kontakt med externa intressenter och hantera felanmälningar
• Behjälplig med konferensbokningen
• Ser till att lokalerna ser representativa ut och ser förbättringsmöjligheter


arbetstider.

Extrajobb mån-fre eftermiddagar mellan 14-17, tillsvidare där provanställning tillämpas. Startdatum i slutet på November och preliminärt 5 månader framåt.


kvalifikationer.

Det här behöver du:
• Avklarad gymnasieutbildning.
• Minst 6 månaders erfarenhet inom reception eller motsvarande
• Ha goda färdigheter i Officepaketet.
• Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du mycket god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt. Du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd. Du vet hur du kan göra stor skillnad med små viktiga detaljer i rollen som receptionist på ett företag. Du är trevlig, trygg i dig själv, positiv och samtidigt har skinn på näsan. Dessutom ser vi att du är noggrann, prestigelös och trivs med att finnas till hjälp där det behövs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2020-11-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201306433

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till