Jobbet Student sökes för extrajobb som receptionist! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes för extrajobb som receptionist! publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb som receptionist under december 2020? Är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Till Coor Service Management söker vi nu dig som är student och vill jobba extra som receptionist under december månad. Coor Service Management arbetar på uppdrag av Profi Fastigheter som förvaltar Breddens handelsområde i Upplands Väsby. Coor Service Management är Nordens ledande facility management-leverantörer och finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. De erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Som receptionist är din huvudsakliga roll att bemanna receptionen och ta emot inkommande samtal från företagshyresgäster som till största del avser felanmälningar i lokalen där du hänvisar ärenden vidare till tekniker och rätt person. I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Ta emot besökare
- Hantera inkommande samtal via telefon
- Mailhantering i form av felanmälningar och andra frågor
- Hantering av växeln
- Hantering av kaffemaskiner, skrivare och annat kontorsrelaterat
- Parkeringsfrågor och avfallshantering

Som receptionist arbetar du på heltid under följande datum: 21/12 - 23/12 och 28/12 - 30/12 samt 2 heldagar för introduktion v. 51

De arbetstider som gäller är 08.00 – 16.30. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som konsult hos Coor Service Management vars kontor ligger i Upplands Väsby. Vid uppstart ges en introduktion som pågår i 2 dagar, vilket förutsätter att du är tillgänglig minst 2 heldagar under v.51

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och söker ett meriterande extrajobb. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom kundservice och har du tidigare arbetat i en roll som receptionist, växeltelefonist eller administratör är detta meriterande för tjänsten, men inget krav. För att passa in i rollen är du serviceinriktad, kommunikativ och noggrann. Vidare är du strukturerad och trivs i en roll där du har eget ansvar och flera bollar i luften. De krav som gäller för denna tjänst är att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift samt har en god telefonvana. Krav för denna tjänst är att du som söker är tillgänglig på heltid under den period som gäller för uppdraget samt är tillgänglig för introduktion 2 dagar under v.51.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55117

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till