Jobbet Student sökes för extrajobb har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes för extrajobb publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som för tillfället studerar och vill kombinera dina studier med extrajobb som truckförare. Jobbet är inom lager hos en av våra kunder som är aktiv inom elgrossistbranschen.

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter är att i huvudsak jobba med lagerplock samt ta emot och skicka gods. I arbetet ingår en del tunga lyft. Arbetstiderna kan variera, oftast 09-18 men även för- och eftermiddagspass förekommer. Arbete sker under veckodagarna mån - fre. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba som uthyrd konsult hos vår kund. Arbetsplatsen ligger på Örnäset i Luleå. Goda bussförbindelser finns.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten skall du ha: Truckkort A 1 - 4 och B 1 - 4.
Det är även krav på studier alt. annan huvudsaklig sysselsättning på minimum 50%. Som person är du självgående, noggrann och trivs i ett fartfyllt arbete. Du ska även ha möjlighet att jobba ungefär 2 pass i veckan.

Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsten kommer att tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42891

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Full stack .NET developer - Luleå Luleå Nigel Frank International
Jobba som lokalvårdare! Luleå StudentConsulting
Säljare tele Luleå Elgiganten AB
Säljledare Hushåll Luleå Elgiganten AB
Säljande Takstolskonstruktör - Kalix Kalix Derome Träteknik
Fler Kundansvariga till Luleå! Luleå Professionals Nord
Process Manager Luleå Atea
Process Manager Piteå Atea
Regionchef till Dedicare Luleå Professionals Nord
Supporttekniker Luleå Atea

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till