Jobbet Student sökes för extrajobb inom testning till Serstech! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes för extrajobb inom testning till Serstech! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du student och har ett intresse för kvalitetsarbete? Vill du dessutom arbeta extra inom kemiteknik samt med instrumenttestning? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en student för extrajobb inom testning till Serstech i Lund. I den aktuella rollen kommer du vara en del av företagets satsning på strukturerat kvalitetsarbete vilken syftar till förbättrad kvalitetssäkring av såväl Linux mjukvara som är inbäddat i vårt instrument såväl som PC-mjukvara (Windows). Du kommer att arbeta nära utvecklingen rollen är varierande och kommer att utvecklas med tid, i takt med att QA-avdelningen etableras och metoder utvecklas.

Vi söker nu dig som är student och vill arbeta extra hos Serstech i Lund. Tjänsten ställer krav på att du är tillgänglig för att arbeta minst 16 timmar/vecka under terminstid. Arbetstider är förlagt till kontorstider måndag till fredag, där du har goda möjligheter att styra arbetstiden efter ditt schema i skolan. Tillsättning av tjänsten kommer att ske omgående. Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos Serstech.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kvalitet och idag är studerande på en för tjänsten relevant utbildning (exempelvis inom kemi, fysik eller IT). Vi tror att du har kommit en bit in på dina studier och nu söker dig till ett meriterande extrajobb vid sidan av skolan. Eftersom du i tjänsten kommer arbeta med testning av hård- och mjukvara samt utveckling av testmetoder, är det av stor vikt att du trivs i en roll som innebär en blandning av teori och praktik.

Som person har du lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du är drivande och tar eget ansvar för att saker blir genomförda på ett kvalitativt och tidseffektivt sätt. Den aktuella rollen innebär samarbete med olika avdelningar inom företaget, det ställs därför krav på god social kompetens, kommunikativ förmåga samt att förmågan att samarbeta med olika människor.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och vi arbetar därför i denna rekryteringsprocess med löpande urval och intervjuer.

Sökord: Test, Testare, Mjukvara, Hårdvara, Programmering, Kemi, Kemiteknik, Extrajobb, Student

Om arbetsgivaren:

Serstech är ett kunskapsintensivt företag som erbjuder lösningar för att identifiera, verifiera och hantera kemikalier. Fokus har hittills varit på säkerhetsbranschen och farliga kemikalier som narkotika, sprängämnen och kemiska stridsmedel. Vi kan idag identifiera mer än 14 000 olika ämnen med vårt handhållna instrument, Serstech 100 Indicator, och kunderna kan själva lägga till fler ämnen efterhand som de använder vårt system.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48713

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till