Jobbet Student sökes för extrajobb inom Teknisk Support/Servicedesk/Helpdesk! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes för extrajobb inom Teknisk Support/Servicedesk/Helpdesk! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för IT/Teknik och vill arbeta med teknisk support? Är du dessutom studerande och på jakt efter ett meriterande extrajobb? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en driven student för arbete som teknisk support till ett stort globalt företag i Lund. I rollen som teknisk support blir du en del av ett team som arbetar med IT-service. Detta innebär att du tar emot och hanterar inkommande ärenden från företagets ca 500 användare. Dessa ärenden hanteras vanligen via skriftlig kontakt samt personlig kontakt (face to face), men telefonkontakt förekommer även till viss del. Ärenden som kommer in är av varierande karaktär och svårighetsgrad, men består bl.a. i att administrera användare, beställa nytt material (dvs dator, telefon, hjälpmedel), incidentrapportering, etc. Ditt jobb är att på ett lugnt och pedagogiskt sätt kartlägga var problemet ligger och hjälpa användaren, alternativt dokumentera och skicka vidare till företagets systemadministratörer.

Vi söker nu dig som vill arbeta extra hos vår kund vid utökat behov samt ordinarie personals ledighet/frånvaro. Behovet kan variera men vi söker dig som kan arbeta ca 2 dagar per vecka. Arbetstiden är dagtid mån-fre. Eftersom arbetspass till viss del kan uppkomma med kort varsel är det viktigt att du har ett flexibelt schema i skolan. Tjänsten startar med en introduktion där du kommer börja med att gå bredvid ordinarie personal, men ganska snabbt kommer du att påbörja att hantera dina egna ärenden.

Tillsättning av tjänsten kommer att ske omgående, med start först efter sommaren. Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos vår kund.

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du har ett stort intresse för IT/Teknik. Vi ser gärna att du studerar IT/Teknik/Systemvetenskap eller liknande. Då du kommer att arbeta med såväl svensktalande som engelsktalande kunder krävs flytande kunskaper i båda språken, såväl i tal som i skrift. Du får gärna tidigare ha arbetat i ett serviceyrke och ha en god förmåga att hantera och bemöta människor. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och har god förmåga att arbeta enligt fastställda rutiner och mallar. I arbetet mot kunder är det viktigt med ett hjälpsamt och lösningsfokuserat arbetssätt.

Eftersom tjänsten är en timanställning är det ett krav att du är studerande i nuläget och läser minst halvfart. Då vi ser långsiktigt på tjänsten ser vi att du har minst 1 år kvar på dina studier.

Låter det som en intressant tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Extrajobb, Deltidsjobb, Teknisk Support, IT-support, Helpdesk, IT-tekniker

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49433

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till