Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Student och vill jobba extra som febertestare hos vår kund i Solna? jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Student och vill jobba extra som febertestare hos vår kund i Solna? på Uniflex

Student och vill jobba extra som febertestare hos vår kund i Solna?

Uniflex Stockholm, Stockholms län Deltid
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex jobbar med att förse våra kunder med personal efter deras behov. En av våra kunder med kontor i Solna kommer ta till ytterligare en säkerhetsåtgärd med anledning av covid-19-epidemin och kommer börja ta tempen på de anställda vid ankomst till arbete. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa till med att ta tempen på dem så kallade stationerna vid kontorets entré. Vi söker dig som kan jobba mån-fre 7.30 - 10.30 minst två gånger i veckan, och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Perfekt för dig som studera och inte hittat sommarjobb ännu! När den anställde anländer till arbetet kommer kroppstemperaturen att mätas genom ett instrument som läggs mot pannan samtidigt som en del basala hälsofrågor kan ställas. Anställda är uppmanade att stanna hemma vid minsta symtom och denna rutin sköts väldigt bra redan nu, men extra säkerhetsåtgärder är insatta för att minska en eventuell smitta på kontoret då cirka 1000 personer jobbar på plats. Du som tar tempen på anställda kommer förses med skyddsutrustning för din egna säkerhet!

Personliga egenskaper
Vi söker dig som: • Är serviceinriktad, social och gillar att sammarbeta • Talar flytande svenska och engelska • Kan jobba skift, med start från 07.30-10.30 mån-fre. (Vi ses gärna att du kan jobba minst 2 dagar i veckan) • Kan jobba extra fram till 1 oktober (kan ändras beroende på hur smittspridningen utvecklas) Lön enligt överenskommelse Har du erfarenheter inom service eller sjukvård är detta meriterande men inget krav. Låter som en tjänst för dig? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Student och vill jobba extra som febertestare hos vår kund i Solna?
Uniflex Stockholm Deltid
Terminaldragtrucks förare - krav D2
Uniflex Härryda Heltidsanställd
Studenter sökes för extrajobb på läkemedelslager i Enköping!
Uniflex Enköping Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55208