Jobbet Student med truckkort sökes för sommarjobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student med truckkort sökes för sommarjobb! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarsfull student med truckkort? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu efter en student som kan jobba v. 28 & 31 under sommaren på ett lager i Norrköping.

Information om uppdraget:

Företaget som du kommer jobba på är en tillverkare och distributör av tejpprodukter av hög kvalité. De har en dels en egen produktion, men köper också in varor som skall lagerhållas och distribueras ut till kund. Produkterna håller hög kvalité och är anpassade efter kundernas behov.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av orderplock, materialhantering, orderhantering samt utskick. Arbetet innebär mycket eget ansvar över det som plockas, då lagermedarbetarna själva sköter hela lagerkedjan ända till utlevereans. Tjänsten är ett sommarjobb och du kommer att arbeta heltid under veckorna 28 & 31. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 7-16. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Det är ett krav att du som söker är studerande om minst 50% och har truckkort A+B. Du ska ha lagervana och erfarenhet av orderplock samt att använda handdator. Har du även erfarenhet av att köra motviktstruck är det meriterande. För att lyckas i arbetet ser vi att du är en noggrann och flexibel person som är positiv och alltid strävar efter att göra rätt. Eftersom att arbetsbelastningen kan variera är det också viktigt att du kan hantera stress och samtidigt hålla ett högt tempo. Du ska vara självgående men också kunna samarbeta bra med dina kollegor. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och för rätt person finns det goda möjligheter till extraarbete under hösten. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53411

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till