Jobbet STUDENT MED TEKNISKT INTRESSE SÖKES TILL VISMA ESSCOM har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

STUDENT MED TEKNISKT INTRESSE SÖKES TILL VISMA ESSCOM publicerad av Academic Work

Deltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en tekniskt intresserad person som drivs av att utvecklas och ge bra och pedagogisk service? Academic Work erbjuder dig ett meriterande extraarbete vid sidan av dina studier där du får arbeta brett gentemot välkända organisationer. Vi söker för VISMA Esscoms räkning en nya stjärna till deras 1st line supportavdelning gentemot Apoteket hjärtat. Utöver 1st line support kan rollen dessutom innebära arbete på lagret där du får lära dig både mjuk och hårdvarusupport samt installation, något som du kommer att ha stor nytta av i framtida karriär.

VISMA Esscom är en del i den stora VISMA koncernen vilken arbetar med service, support och IT-drift gentemot flera av VISMAS storkunder, bland annat Svenska spel, SL, SJ, Coop, Intersport och inte minst teamet gentemot Apoteket Hjärtat, vilket är det trivsamma och hjälpsamma team som du kommer att välkomnas till. Teamet består av 15 personer just nu som arbetar heltid och ska nu utökas med ytterligare kollegor som kommer in och stöttar upp vid behov, 4 12 timmar/veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VISMA Esscoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VISMA Esscom. Tjänster ger dessutom möjlighet till extrajobb under studieledigheterna; ex. jul och sommar.

Kandidatprofil

Studerar och har minst 1,5 år kvar av dina studier.

* Har ett tekniskt intresse (som du presenterar i ditt personliga brev)
* Har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska då både språken används i arbetet.

Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av en supportroll
* Har kunskaper inom nätverksteknik
* Byggt din egen dator eller liknande

Som person har du en god samarbetsförmåga då ni är ett team som arbetar tillsammans och hjälps åt. Du har en god känsla för riktigt bra service då detta självklart är vad kunderna ska bemötas med. Vidare är du trygg i dig själv och professionell i din framtoning. Utöver detta ser vi att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo samt är ödmjuk och hellre frågar en gång för mycket än kommer på egna lösningar.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: så snart som möjligt
* Omfattning: Behovet kommer att variera. För att söka tjänsten behöver du har möjligheten att arbeta minst 2 dagar/vecka.
* Arbetstider: Arbetstiderna kommer att variera beroende på behovet. Supporten har öppet måndag fredag mellan 08:00-22:00 samt lördagar mellan 08:00 19:00. Man kommer att arbeta främst måndag till fredag mellan 08:00-17:00 men helgarbete och kvällsarbete kan förekomma.
* Placering: Bromma
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15002048-SE

Liknande jobb

Teknikintresserad och ovanligt nyfiken? Sundbyberg Academic Work
ADMINISTRATÖR TILL SWEDBANK Stockholm Academic Work
Administratör till Swedbank Stockholm Academic Work
Lösningsarkitekt Cloud Stockholm Atea
Taktisk inköpare Täby Thalamus
CNC-Operatör Stockholm Thalamus
Montör/Testare Täby Thalamus
Full stack .NET developer Stockholm Nigel Frank International
Senior Software Developer Stockholm Nigel Frank International
BI Developer - Stockholm Stockholm Nigel Frank International
Azure and Infrastructure Consultant Stockholm Frank Recruitment Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Stockholm).