Jobbet Student med intresse för kemi sökes för deltidsjobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student med intresse för kemi sökes för deltidsjobb! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Norrköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för kemi och fysik och har lätt för att knyta kontakter samtidigt som du brinner för mötet med människor? Då är du kanske personen vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning dig som studerar och vill arbeta som serviceinriktad provtagare vid sidan av dina studier. Vår kund är ett globalt kemiföretag verksamma inom processindustrin med fokus på papper, pappersmassa, olja, gas och vattenrening.

Arbetsuppgifterna innefattar provtagningar samt kontroll av kemisk förbrukning och utrustning ute hos företag. Uppdraget kommer att starta med säkerhetsutbildning och introduktion så fort vi har hittat rätt kandidat. Du bör därefter vara tillgänglig för att jobba ungefär 1-2 pass i veckan. Arbetstiderna är varierande men sker under dagtid. Arbetet sker främst i Braviken men kan komma att variera beroende på behov. Vi ser långsiktigt på uppdraget, då det kan vara möjligt att tjänsten övergår till ett sommarjobb.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar ute hos vår kund i Norrköping.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du just nu är studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser gärna att du studerar inom relevant område så som kemi, miljö eller tekniskt basår som kan ge en bra grund för att utföra arbetet. Det är också meriterande om du har ytterligare kunskaper om kemi och/eller processindustrin samt har tidigare erfarenhet från service/försäljning. Vi ser även att du motiveras av sociala kontakter, är driven och resultatfokuserad. Vi sätter stor vikt vid ansvarstagande och noggrannhet då du kommer att arbeta med farliga ämnen. B-körkort är ett krav och även att du har tillgång till en egen bil. Vid användning av egen bil ingår milersätning. Uppstart sker direkt så fort vi hittat rätt kandidat. Intervjuer och urval sker löpande. Sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40926

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Norrköping).