Jobbet Student har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student publicerad av Hilti

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Sverige
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi tror mycket på talanger. Vi erbjuder därför många möjligheter så att du kan inleda din karriär medan du studerar på universitet.

Vilka är Hilti?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 25.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015 och 2016 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin för stora organisationer. Hilti har även fått utmärkelser för inspirerande ledarskap och framstående kompetensutveckling. Grunden för detta arbete finns i att vara en värderingsdriven organisation som sätter människor först; inom organisationen, hos våra kunder samt i vårt genuina CSR-arbete.

Medarbetarna är kärnan i Hiltis framgång. Deras idéer, entusiasm och förtroende utgör grunden för företagets framgångsrika utveckling. Vi söker efter personer som vill utvecklas, tillföra nya perspektiv och skapa innovativa idéer. Hilti tillhandahåller en solid introduktion inom såväl produkter, bransch, försäljning som företagskultur. Vi är stolta över våra medarbetare och investerar ständigt i fortsatt utveckling genom nära coachning, utbildningar och varierande arbetsuppgifter. Detta är helt i linje med vår grundfilosofi; vi driver resultat genom att utveckla människor och erbjuder karriärmöjligheter över funktionella och geografiska gränser.

Vad innebär rollen?

Eftersom vi vill vara proaktiva i vårt rekryteringsarbete, tar vi gärna emot din ansökan om du är intresserad av att göra din praktik hos oss, skriva ditt examensarbete alternativt arbeta extra under studierna. I din ansökan vill vi att du skriver vad du skulle kunna vara intresserad av att göra hos oss samt under hur lång period.

Ladda upp ditt betyg, CV och personliga brev som berättar mer om vem du är, vad du kan erbjuda Hilti och vad du söker. Klicka på knappen här bredvid - ”Ansök nu”. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015 och 2016 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Kandidatprofil

Hilti erbjuder en stark företagskultur där vi lever våra värderingar: teamwork, mod, integritet och engagemang. Hos oss får du arbeta i en innovativ och inspirerande miljö med hög entreprenörsanda. Det är en föränderlig vardag där ingen dag är den andra lik. Vi erbjuder goda karriär- och utvecklingsmöjligheter både lokalt och globalt.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Vi önskar att du:
  • Har ett genuint intresse för Hilti och vår verksamhet.
  • Läser en pågående universitets- eller högskoleutbildning.
  • Har ett stort driv och en vilja att utveckla dig själv och andra.
  • Har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.

Intresserad av att söka eller få reda på mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se

”Jag har ingen säljbakgrund och när jag gick på jobbmässa ville de flesta företag bara prata med dig om du hade rätt erfarenhet. Hilti hade ett helt öppet sinne. De var mer intresserade av mig än vilket examensämne jag valt.”

- Andreas, Project Manager Global logistics

Referens

3034

Om företaget

Välkommen till Hilti. Vi erbjuder det senaste inom verktyg, programvara och tjänster för den globala byggbranschen, bland annat världens mest ambitiösa ingenjörsprojekt. För att kunna leverera de här innovativa lösningarna till våra kunder söker vi efter hängivna och högpresterande människor som vill bli en del av vårt team.

Vi har en unik företagskultur, som bärs upp av människor med olika bakgrund som delar ett enastående engagemang för kunden. Vår arbetsplats är dynamisk och rörlig, där framgången bygger på teamwork och vi utmanar dig att förflytta gränser. Hos oss finns en hög energi som du inte kan undgå att märka.

Vi har runt 27 000 medarbetare i över 120 länder. Utifrån en redan stark och framgångsrik position vill vi under de kommande åren stärka vår marknadsledande ställning. För att kunna göra det söker vi efter högpresterande medarbetare med exceptionell förmåga och drivkraft att föra Hilti framåt. Kanske är du en av dem?

Liknande jobb

CFO-stöd till Skandia Finance Stockholm Academic Work
Underhållstekniker Mekaniker Södertälje Scania
Drifttekniker till STC Södertälje Scania
Group Manager for Hardware Södertälje Scania
Global Åtdragningstekniker Södertälje Scania
Controller till OPR-Finance Stockholm SJR AB
Service Delivery Manager Stockholm Atea
Java Developer Stockholm Pearson Frank

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till