Jobbet Student/Deltidsarbetare till uppdrag som projektkoordinator! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student/Deltidsarbetare till uppdrag som projektkoordinator! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

 Vi söker en projektkoordinator på deltid för kommande uppdrag till ett spännande företag inom uppvärmnings- och kylningsbranschen. Verksamheten arbetar med att optimera användning av energi och material när det gäller uppvärmnings- och kylningssystem. Är du en fena på administration och vill arbeta i en bred roll på ett ständigt växande bolag? Är du student eller har någon annan huvudsaklig arbetssyssla och har ett intresse för teknik?
Varmt välkommen med din ansökan! 

OM TJÄNSTEN

Som projektkoordinator arbetar du med dokumentation, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. Dina arbetsuppgifter kan bl.a. omfatta att förbereda ärenden, göra sammanställningar samt administrera inköp, fakturor och resebokningar. Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Orderbekräftelse
  • Leveransavisering
  • Myndighetsanmälan av projekt
  • Skriva ut och hantera etiketter
  • Skapa, sammanställa och leverera projektdokumentation
  • Inventering
  • Beställa komponenter

OM DIG

För att trivas i rollen har du en gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom administration. Det är meriterande om du är student inom området teknik eller har ett intresse för teknik. Vidare har du god datorvana med kunskaper inom Officepaketet. Slutligen behärskar du svenska i såväl tal som skrift. Slutligen behöver du kunna arbeta minst 20 timmar i veckan, arbetstiderna är flexibla.  

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Det är en stor merit om du har ett tekniskt intresse och arbetat inom liknade bransch innan, exempelvis VVS.

OM ANSTÄLLNINGEN

 Placeringsort: Göteborg

 Tjänstgöringsgrad: Deltid 50%

 Tillträde: V.3 - 4

 Anställningsform: Visstidsanställning 5 månader med chans till förlängning

 OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

 Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

 För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare:

 Olivia Bengtsson / olivia.bengtsson@lernia.se

 Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se

OM LERNIA

 Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se

Referens

97904

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till