SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Student assistent till Entercard i Köpenhamn jobb i Malmö på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Student assistent till Entercard i Köpenhamn på Academic Work

Student assistent till Entercard i Köpenhamn

Academic Work Malmö, Skåne län Deltid
Vill du kickstart din karriär inom HR och arbeta på ett internationellt företag? Om du just nu studerar inom HR eller arbetsrätt - här får du chans att utvecklas på deltid under dina studier. Är du den vi söker? Vi jobbar med löpande urval, så skicka in din ansökan idag!


Om tjänsten
På uppdrag av Entercard söker Academic Work just nu en HR assistent till deras HR-avdelning i Köpenhamn. I denna roll kommer du att bli en del av ett internationellt kreditmarknadsföretag, fokuserat på att göra kundernas vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och ansvarsfulla betalnings- och finansieringslösningar. Här kommer du att utföra HR-regionala administrativa uppgifter, säkerställa regler och lagar inom den svenska arbetsrätten.

Som HR assistent kommer du att rapportera direkt till HR-chefen och arbeta i nära samarbete med andra kollegor på HR-avdelningen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work Danmark A/S och vill arbeta som konsult hos Entercard. Uppdraget är på deltid vid sidan av dina studier och du förväntas kunna arbeta ca 2 dagar i veckan under terminen. Uppdraget sträcker sig till minst året ut, men med möjlighet till förlängning om tillfället ges. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

* Utför administratörsrelaterade uppgifter
* Har kunskap omkring styrdokument (policyer, instruktioner etc.) och processer som är relevanta för din roll
* Etablera och underhålla processkunskap och utföra kontroller
* Utveckla kunskap om Entercards produkter och tjänster

Vi söker dig som

* Studerar en eftergymnasialutbildning med minst två år kvar av studierna inom HR eller Juridik.
* Har erfarenhet av svensk arbetsrätt från studierna
* Hög nivå av integritet
* Muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på engelska och svenska

Som person är du:

* Självgående
* Strukturerad
* Initiativrik

Du erbjuds:

* Flexibilitet när det gäller dina arbetstider
* Stor möjlighet till personlig och professionell utveckling
* Företagslunch och fruktarrangemang
* Att bli en del av ett ambitiöst och dynamiskt team
* Massor av sociala arrangemang

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt i din personlighet och hur väl du motiverar till tjänsten. Som person är du positiv, hög integritet och har en god känsla för service. Det är meriterande om du sedan innan arbetat med administrativa uppgifter eller med HR relaterade arbetsuppgifter.

Övrig information

* Start: Augusti/September
* Omfattning: Deltid, ca. 15 timmar i veckan under kontorstider (finns möjlighet för att arbeta 40 % remote)
* Lön: Timlön
* Placering: Ørestad, adressen är: Arne Jacobsens Allé 13, 2300 København S. Kontoret ligger endast 30 min med Öresundståget från Malmö Central.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Vi erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med våra partners. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar. Företaget finns representerat i Norge, Sverige och Danmark och har 470 engagerade medarbetare som betjänar företagets 2 miljoner kunder.

På Entercard har de tre starka värderingar som sammanfattas med de engelska orden: Passionate,Innovative och Genuine. De utgör kärnan i deras verksamhet och vägleder dem i vårt agerande gentemot våra kollegor, kunder, samarbetspartners och ägare.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15077463-SE