Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Student? Vi söker dig som vill jobba extra inom lager i Haninge jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Student? Vi söker dig som vill jobba extra inom lager i Haninge på Uniflex

Student? Vi söker dig som vill jobba extra inom lager i Haninge

Uniflex Stockholm Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu flexibla och drivna lagerarbetare då vi har behov av extrapersonal till flera kunder i Stockholm. De främsta arbetsuppgifterna kommer vara ordermottagning, orderplock, lossning, lastning samt eventuell truckkörning. Vi söker dig som kan hoppa in som backup, vid behov, ibland på kort varsel. Arbetspassen är vanligtvis förlagda dagtid måndag till fredag men helg kan förekomma. Arbetsuppgifterna är många gånger tunga och innebär både tunga lyft samt monotona arbetsmoment. Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra, 2-4 dgr per vecka. Vi söker endast personer som har en annan huvudsaklig sysselsättning, vilket innebär att du måste vara studerande eller annat 50% deltidsjobb, Intyg lämnas vid intervjutillfället. Var noga med att i din ansökan precisera vad du har för annan sysselsättning. Om detta inte står med så kommer du ej att bli kontaktad för intervju. Går du vidare i processen gör vi även utdrag ur belastningsregistret.

Personliga egenskaper
Du som person måste ha ett flexibelt sätt och klara av snabba vändningar. Vi kan få brådskande behov och kan därför behöva ringa på morgonen för arbetspass senare under dagen. Vidare vill vi att du ska vara ambitiös, flexibel, arbetsvillig och du ska trivas bra med ett högt arbetstempo. Vi ser gärna att du är administrativt lagd och är noggrann då ordermottagning innebär en del organisering och datahantering. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57171