Jobbet Student? Jobba extra som terminalarbetare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student? Jobba extra som terminalarbetare! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att jobba extra på terminal? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi har ett extrajobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo. Vi söker dig som vill jobba antingen morgon/förmiddag eller eftermiddag/kväll på terminal inne i Norrköping. I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot varor och lossa samt lassa dessa för transport. Det krävs att du kan arbeta strukturerat och med högt tempo då det är viktigt att alla leveranser går ut i rätt tid, truckkörning ingår i arbetet. Du arbetar vid behov när ordinarie personal är frånvarande och du kan även bli aktuell som vikarie till sommaren. Arbete på söndagskvällar samt lördagsmornar ingår ibland i schemat. Tjänsten är på deltid och du behöver vara student på minst 50% eller ha en annan sysselsättning på minst 50%.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund som är ett stort och välkänt företag inom logistikbranschen.

Arbetstiderna är förlagda antingen mellan 05.30-13.36 eller 13.30-22.00 men kan justeras vid behov.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta tidiga mornar eller sena kvällar och har en god tillgänglighet vid sidan av dina studier. Som person är du noggrann och ansvarsfull samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Det är ett krav att du som söker har truckkort A+B, tidigare erfarenhet är en fördel men inget krav. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45802

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till