Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Student? Extrajobb under dagtid som orderplockare i Årsta! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Student? Extrajobb under dagtid som orderplockare i Årsta! på Uniflex

Student? Extrajobb under dagtid som orderplockare i Årsta!

Uniflex Stockholm Deltid
Jobbeskrivning
Söker du ett aktivt och fysiskt extrajobb vid sidan om dina studier, som dessutom är välbetalt och på lång sikt? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu studenter eller deltidsarbetare för extrajobb som matkasseplockare hos Dagabs e-handel i Årsta. Du kommer att packa beställningar med vagn och scanner i ett högt tempo. Du kommer att plocka i rumstempererat liksom frys och temperaturen skiftar i dem olika zonerna mellan +20°C till -26°C. Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan klockan 05:00-14:00.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du som person har en god fysik då du kommer gå långa sträckor under en vanlig arbetsdag. Vidare är du noggrann, har en positiv inställning och trivs i ett högt arbetstempo. Vi ser att du kan arbeta minst 2 gånger i veckan, främst måndagar och fredagar klockan 05:00-14:00. Det kan eventuellt förekomma en del arbete under kvällstid och helger. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51% (arbete). Urval och intervjuer sker löpande, Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57104