Jobbet Personaladminstratör sökes för extrajobb inom HR/lager i Norrköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personaladminstratör sökes för extrajobb inom HR/lager i Norrköping! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Norrköping
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en utåtriktad och social person som tycker om att möta människor? Studerar du beteendevetenskap eller liknande och vill ha ett extrajobb inom bemannings- och rekryteringsbranschen som är riktat mot HR och lager? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som personalassistent inom vår interna verksamhet kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som är riktade specifikt mot lager. Centralt handlar det om att stötta personalen hos oss i det dagliga arbetet. Detta kommer innebära mycket kontakt med kandidater som söker jobb inom lager och logistik och även med våra konsulter som jobbar på lager ute hos kund. Arbetet kommer även att innebära en del administrativa uppgifter.

Typiska arbetsuppgifter kan exempelvis vara:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, intervjuer samt referenstagning
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med konsulter och delvis kunder
- Administrativa uppgifter, såsom sortering, ärendehantering med mera.

Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta efter behov men du kan själv förlägga dina arbetstider, förutsatt att de är på kontorstid måndag till fredag. Vi vill att du ska vara tillgänglig för att arbeta minst 12 timmar/vecka under terminstid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande på minst 50% och som har minst ett år kvar på din utbildning.Tjänsten har krav på körkort då möten kan förekomma på annan ort, ej krav på bil. Som person är du utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt och är förtroendeingivande. Du har ett stort driv och ett tydligt fokus mot att uppnå resultat. Du gillar att ta egna och snabba initiativ där du får organisera ditt arbete själv för att komma framåt och i mål. Då arbetet kräver en del administration behöver du även vara noggrann och strukturerad. Du har goda kunskaper inom såväl svenska som engelska i tal samt skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom lager och logistik. Är det du som ska jobba med oss? Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40967

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn027 - Norrköping).