Jobbet Student / Drifttekniker / NOC / Tele2 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student / Drifttekniker / NOC / Tele2 publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad och teknikintresserad? Studerar du för närvarande en utbildning inom IT/data eller nätverk och söker ett mycket meriterande extrajobb kopplat till dina studier? Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom en av Sveriges mest teknikintensiva branscher.

Om företaget

Tele2 erbjuder kommunikationslösningar mot företagskunder i Norden och är en av Sveriges ledande telekomoperatörer. De har sitt huvudkontor i Kista och lokala kontor runt om i hela landet. Detta är en god möjlighet för dig som studerar att kombinera ett meriterande och lärorikt extrajobb vid sidan av dina studier och under lov.

Arbetsuppgifter

I rollen som NOC-tekniker blir du en del av företagets Network Operation Center-avdelning. Denna avdelning är bemannad dygnet runt, samtliga dagar i veckan. Som NOC-tekniker arbetar du med övervakning av kundernas system, nätverk och servrar. Om larm inkommer ansvarar du för att lösa ärendet genom felsökning och åtgärd. Uppstår mer komplexa ärenden lämnar du över arbetet till företagets tekniker. Då avdelningen är bemannad dygnet runt kräver rollen att du har möjlighet att jobba pass som är förlagda olika tider på dygnet. Det finns goda möjligheter att jobba mer under sommaren. Arbetspassen utförs alltid tillsammans med minst en annan tekniker.

Formella krav

• Pågående studier inom data/IT med inriktning mot IT/nätverk/kommunikation/säkerhet • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska• • Tidigare erfarenhet av att jobba mot kund, exempelvis i support/kundtjänst/service desk (meriterande) Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollen innefattar kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen. Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Mitten på augusti Plats: Kista Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: NOC, student, nätverk, telekom, telecom, Cisco, CCNA, kommunikation, data/IT, systemövervakning, extrajobb

Referens

2472801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till