Jobbet Stryker söker Dig som ska bli deras nästa toppsäljare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Stryker söker Dig som ska bli deras nästa toppsäljare! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Låt oss börja med det uppenbara, det här är ingen vanlig jobbannons och detta är inte heller vilket jobb som helst. Vi söker definitivt inte Dig som är ordinär. Vi söker Dig som är bättre på allt Du tar Dig an!

Vi söker dig som inte bara ställer upp i tävlingar för att delta utan du som är där för att vinna varje gång! Vi söker dig som till varje pris vill vinna en riktigt bra affär och är hungrig på nästa deal. Vi söker dig som verkligen är på g och otåligt vill starta nästa dag för du tycker att det är så grymt roligt att göra affärer och du vet att du är riktigt bra på det.

Detta är inte vilket jobb som helst utan ett unikt tillfälle att få en roll som Surgical Sales Representative på Stryker, bara de allra bästa och mest talangfulla säljarna får chansen att jobba för Stryker!

Stryker är ett världsledande medicintekniskt bolag och med sin mission Together with our customers, we are driven to make healthcare better kommer du i din roll vara en aktiv del i att förbättra och underlätta livet för miljontals patienter och vårdpersonal.
Stryker är ett globalt medicinsktekniskt företag med 33 000 medarbetare och som rankas världen över som ett av världens bästa företag att arbeta för och har fått massor av utmärkelser som tex A Great Place to Work 2018, Fortune 500 2018, Fortune Worlds most admired companies 2018 mfl.

Stryker är ett säljfokuserat bolag med insikten om att styrkan i säljorganisation är det som kommer att få kapitalet att fortsätta utvecklas och göra sjukvården bättre. Det är därför som företaget bara vill anställa de allra bästa. Stryker är ett unikt företag med 38 år av tillväxt. Medarbetarnas utveckling är alltid i fokus för att de ska kunna göra sitt bästa varje dag och engagemanget är högt.

Höga krav? Absolut! Men så är också belöningen desto högre. Förutom att du kommer ha alla förutsättningar till en riktigt bra lön med vad vi skulle vilja påstå är marknadens mest generösa provisionsmodell helt utan tak så kommer du att få möjligheten till att utvecklas till att bli den bästa säljaren du kan bli. Du får en väl genomarbetad introduktionsplan av din blivande chef och nya kollegor för att din uppstart som säljare inom Surgical på Stryker ska ge dig de allra bästa förutsättningarna för att du ska lyckas i din nya tjänst. Stryker tillhandahåller tjänstebil och allt som behövs både materiellt, kunskap- och utbildningsmässigt.

Hos Stryker finns otaliga med karriärvägar, inte minst internationellt, är det något som lockar så ligger världen vid dina fötter. Vår Divisionschef, Group President och många andra har alla börjat sin karriär som Surgical Sales Representative.

Kandidatprofil

I rollen som Surgical Sales Representative kommer du ha ett varierande säljarbete där ditt övergripande mål är att säkerställa försäljningen på ditt distrikt som i det här fallet är Stockholm med omnejd. Då kunderna är sjukhus främst inom offentlig verksamhet så är säljprocessen ganska komplex där det mesta styrs av upphandlingar där du har kontakt med de centrala upphandlingsenheterna. Men du har även mycket kontakt med personer ute på sjukhusen. Produkterna används främst inom kirurgi och det rör sig både om förbrukningsartiklar och större investeringar i ny utrustning.

Stort fokus kommer att ligga på att introducera nya produkter på marknaden vilket givetvis kommer vara ett tufft arbete, men samtidigt är tillfredsställelsen desto större när du lyckas.
Till stor del planerar du ditt arbete på egen hand men får aktiv coaching av din säljchef. Du utgår från ditt hem, men mesta av tiden är du ute hos kunderna då det är där och inte inne på kontoret som affärerna görs. Du ska ha känslan av att ditt distrikt är ditt eget företag.

* Är redo att investera i dig själv och göra det jobb som krävs för att lyckas i rollen
* Har en vinnarskalle och som inte ger sig bara för att där står någon i vägen och säger \'-Det går inte\'
* Trivs i en självgående roll där de enda begränsningar som finns är de du själv sätter upp
* Aktivt tar ansvar för din egen utveckling och delar med dig av din kunskap och know-how till både kollegor och kunder
* Har körkort

Med det sagt tror vi att du har någon form av högre utbildning, inte främst för kunskaperna du förvärvat där utan snarare för att det var på universitetet som du utvecklade dig på det personliga planet och formade den du är idag. Likaså tror vi att du arbetar inom försäljning idag, men känner att du har mer att ge och redo att ta nästa steg i karriären.

Ansök med CV och personligt brev där du tydligt motiverar varför du är rätt person för Stryker! Personliga brev som inleds med Mitt namn är XX, och jag bor tillsammans med min sambo i X kommer med största sannolikhet hamna i skräpkorgen. Våga sticka ut!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari 2019
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Lön: Fast lön + provision + bonus
* Placering: Du kommer ansvara för Stockholm med omnejd och utgå från ditt hem.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Strykers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15016366-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till