Jobbet Strukturerad Logistikansvarig har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Strukturerad Logistikansvarig publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och utveckla logistiken i ett spännande företag? Till Rimaster Electrosystem i Rimforsa söker vi nu en Logistikansvarig.

Om företaget
Rimaster är en partner och ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Kunderna är ofta världsledande produktägare inom sin bransch – exempelvis specialfordon för materialhantering, gruvindustri, skogsbruk och jordbruk samt applikationer inom industriautomation. Vi är ett globalt företag med ursprung och huvudkontor i Rimforsa, Sverige. I dag har vi enheter för försäljning, design, utveckling och tillverkning i Rimforsa, Söderhamn och Horn i Sverige, i Czaplinek och Borne Sulinowo i Polen samt i Ningbo, söder om Shanghai, i Kina. Säljkontor finns även i Belgien, Frankrike och Tyskland. Rimaster har i dag cirka 1100 anställda i nio företag världen över. Läs mer på www.rimaster.se.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som Logistikansvarig på Rimaster Electrosystem att ta ett helhetsansvar för hela logistikkedjan.Som logistikansvarig har du en central roll och det övergripande ansvaret att driva och utveckla logistik- och lagerverksamheten som idag består av ca 14 medarbetare. Då logistikområde står inför ett ökat flöde kommer mycket av arbetet att handla om att implementera nya rutiner och faställa nödvändig struktur inom området. Du kommer att rapportera till Produktionschef.

Din profil
För att matcha vår roll som Logistikansvarig så har du i grunden en lämplig utbildning inom området motsvarande YH. Du har även en flerårig erfarenhet av liknanade roller. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet men det är viktigare att du har ledaregenskaper. Vi tror att du som person är strukturerad, ordningsam, noggrann men fortfarande har en förmåga att behålla överblicken. Du är lugn och trygg och har en hög integritet och gott omdöme. Ditt arbetssätt präglas av målfokus och viljan av att uppnå resultat.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Rimaster med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patrik Funke 013-32 94 22, patrik.funke@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3738

Liknande jobb

HRansvarig för sommarjobbsprocessen på Toyota Mjölby Toyota Material Handling
Elchef till Freudenberg Norrköping Unik Resurs
Holistic söker en Marknadsansvarig Norrköping Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till