Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Strategisk projektinköpare till företag i Mölnlycke jobb i Göteborg på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Strategisk projektinköpare till företag i Mölnlycke på ValueOne

Strategisk projektinköpare till företag i Mölnlycke

ValueOne Göteborg, Västra Götalands län Project Basis

ValueOne söker en strategisk projektinköpare elektronik med erfarenhet från tillverkande industri för ett konsultuppdrag hos vår kund i Mölnlycke utanför Göteborg. Uppdraget är på sex månader med möjlighet till förlängning och ska tillsättas snarast.

Om rollen

I uppdraget som strategisk projektinköpare ska du ansvara för inköp av elektronik – kablage, styr- och kontrollenheter, sensorer m.m. – till produktionen. Du fungerar som länken mellan inköp och R&D och förväntas också bidra med processförbättringar i området mellan inköp, produktion och R&D.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll som projektinköpare och har arbetat inom tillverkande industri. Har du erfarenhet av inköp av elektronik är det meriterande.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1661