Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Strategisk inköpare till tekniskt bolag på Friday Tech Recruitment

Strategisk inköpare till tekniskt bolag

Friday Tech Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du arbetat som strategisk inköpare och har ett stort intresse för teknik? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en spännande och komplex miljö?

OM TJÄNSTEN:

Vår kund söker just nu en strategisk inköpare till deras team som idag består av 16 medarbetare. Teamet innefattar både strategiska samt operativa inköpare. Avdelningen besitter en mångårig erfarenhet där de dagligen arbetar nära både designavdelningen samt leverantörerna. Kunden navigerar i en komplex miljö samt utmanar gränserna för vad som anses vara tekniskt möjligt. Goda kommunikations- och planeringsförmågor är viktigt likväl som ett positivt tankesätt och ett stort engagemang.

Du kommer vara ansvarig för ett brett urval av större komplexa system. Dina främsta arbetsuppgifter som strategisk inköpare kommer vara att leda inköpsrelaterade uppdrag med internationella och svenska leverantörer. Arbetet kräver att du har förmågan att etablera och upprätthålla långvariga relationer med leverantörer, tillsammans med resten av leverantörsteamet.

Arbetsuppgifterna kommer exempelvis innebära följande:

 • Kontinuerligt arbete med leverantörsrelationer och underhålla befintlig leverantörsbas.
 • Stödja affärsområdets projekt med kommersiellt ansvar och kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft gällande nuvarande leverantörer.
 • Vara ansvarig för förhandling, aktivt hantera och ytterligare utveckla leverantörskontrakten.
 • Etablera och kontinuerligt utveckla strategier för din leverantörsbas och område.
 • Försäkra dig om att inköpsstrategi, inköpspolicy och tillvägagångssätt uppfylls.

För att lyckas i rollen bör du ha ett stort kommersiellt och tekniskt intresse samt vara kapabel till att upprätta förtroende i externa såväl som interna relationer.

VI SÖKER DIG SOM HAR: 

En bakgrund som strategisk inköpare inom ett tekniskt område. Vidare önskar vi att du har med dig med några års erfarenhet av förhandlingar och kontraktarbetserfarenhet med internationella och svenska leverantörer. Du är van vid att effektivt samarbeta med dina teammedlemmar såväl som kunder samt att du arbetar välplanerat med ett analytiskt tankesätt som tillåter dig att anpassa dig efter din omgivning. Du har en naturlig fallenhet för ledarskap och är inte rädd för att ta dig an tuffa förhandlingar.

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, inköp eller liknande.
 • Något eller några års erfarenhet som strategisk inköpare på ett tekniskt bolag.
 • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Erfarenhet inom projektledning är meriterande.

Som person ser vi gärna att du är skicklig på att arbeta självständigt samt kapabel till att ta egna initiativ i interaktionen med nuvarande och potentiella leverantörer. Du är affärsinriktad med utmärkta kommunikativa förmågor och ska kunna arbeta strategiskt med stort fokus på kundens behov och tillfredsställelse samt vara lyhörd.


OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 

Rekommenderade färdigheter

Vi (Textredigeringsprogram)
Svenska (Undervisning)
Utbildning
Projektledning
Engelska (Undervisning)
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday472