Jobbet Strategisk inköpare till Nordic Biomarker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Strategisk inköpare till Nordic Biomarker publicerad av Academic Work

Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren strategisk inköpare som vill ta nästa steg i karriären och arbeta på ett spännande företag under tillväxt! Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av inköp och leverantörskontakter, som vill vara med och utveckla och ta företagets inköpsprocesser och leverantörsrelationer till nästa nivå. Om du trivs i en roll med mycket ansvar och stort kvalitetsfokus, drivs av förbättringsarbete och vill få chansen att påverka och sätta din prägel på både din egen och företagets utveckling så kan detta vara tjänsten för dig!


Om tjänsten
Med världen som marknad är Nordic Biomarker ett litet storföretag inom Life science, närmare bestämt IVD, som under samma tak forskar, utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik. De är ett snabbt växande företag inom life science där slutprodukterna används på sjukhus runt om i världen för att hjälpa till med att sätta diagnos kring koagulationssjukdomar. Bolaget står just nu inför en spännande tid då de tar över verksamheten från dotterbolaget MediRox AB. De etablerar en ny site för forskning och utveckling av dess produkter i nya moderna lokaler i Ebbepark i Linköping och till denna site söker vi nu en strategisk inköpare.

Som strategisk Inköpare kommer du att ansvara för att planera, effektivisera och kvalitetssäkra inköpsprocessen på lokal nivå. Du kommer att utveckla och förvalta relationer med såväl nya som befintliga leverantörer av råvaror till produktionen. Du blir en del av den operativa ledningsgruppen i Linköping och rapporterar till platschef. I rollen har du ett nära samarbete med kundorder, produktion och kvalitetsavdelningen.

Nordic Biomarker är ett företag som lever efter sina värdeord; Tillsammans, Glöd och Stolthet. Du välkomnas till ett företag som präglas av familjekänsla, goda samarbeten, engagemang bland kollegor och stolthet över produkternas samhällsnytta.

Du erbjuds

• Möjlighet att ta dig an en roll där du får strukturera och utveckla inköpsverksamheten från grunden
• Arbete i den operativa ledningen på siten i Linköping
• Möjligheten att utvecklas i din roll på ett företag i tillväxt som satsar på sina medarbetare genom bra ledarskap, kompetensutveckling och goda personalförmåner

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nordic Biomarker.

Arbetsuppgifter

• Operativt inköpsarbete av råvaror till produktionen
• Leverantörsbedömningar, avvikelseutredning och kvalitetssäkring
• Behovs- och marknadsanalyser samt leverantörsanalyser
• Förhandling och upprättande av avtal
• Ta fram och utveckla långsiktiga inköpsstrategier för inköpsprocesser och inköpsplanering

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har eftergymnasial utbildning inom naturvetenskap, logistik eller inköp alternativt är ingenjör inom relevant område exemeplvis kemisk biologi, bioteknik eller biomedicin
• Har flerårig arbetslivserfarenhet inom inköp, gärna på strategisk nivå
• Är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift
• Har erfarenhet från ett eller flera materialplaneringssystem, det är ett stort plus om du arbetat i MONITOR
• Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med produkter inom IVD enligt kraven i ISO13485

Som person är du:

• Självgående
• Ansvarstagande
• Noggrann
• Har mycket god samarbetsförmåga samt kommunikativ förmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som kan bidra till Nordic-andan genom värdeorden Tillsammans, Glöd och Stolthet.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Linköping. Nordic Biomarker etablerar lokaler i Linköping fr.o.m andra kvartalet 2021. Fram till dess bör du vara beredd att jobba några dagar per vecka på nuvarande produktionsenhet i Studsvik utanför Nyköping varvat med arbete hemifrån.
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Biomarkers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Nordic Biomarker är en ledande leverantör av reagens för koagulationsanalyser. Företaget grundades i Umeå 2007 och har idag kunder över hela världen. All produktion sker dagsläget i Umeå och på dotterbolaget MediRox i Studsvik men inför nästa år bygger företaget upp ett kompetenscenter för clotting assays i Linköping där forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom det området kommer att samlas. I Umeå är fokuset istället forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom latex immuno assays och kromogena metoder. Försäljningen av samtliga produkter utgår ifrån Stockholm där Nordic Biomarkers marknadsavdelning finns.

Referens

15045079-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till