Jobbet Strategisk inköpare till företag söder om Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Strategisk inköpare till företag söder om Stockholm publicerad av ValueOne

Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en strategisk inköpare av PCBA till ett konsultuppdrag hos vår kund med placering i södra Stockholm. Uppdraget är på sex månader och ska tillsättas snarast. För rätt person finns stor möjlighet att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen kommer du att ansvara för hantering av offertförfrågningar, leverantörsval, förhandlingar och slutförande av avtal. Du ansvarar även för att utveckla och upprätthålla relationer med externa och interna kontakter och samarbetar med leverantörer och andra intressenter. Vidare ansvarar du för att utveckla inköpsplaner och strategier samt söka nya leverantörer liksom utveckla redan existerande leverantörsbas.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Välja och godkänna leverantörer
  • Kommersiellt ansvar för leverantörsförhandlingar och upprätthållande av etablerade leverantörskontakter.
  • Kategoristyrning, dvs upprätthålla en kontinuerlig kunskap och förståelse för din kategori både internt och externt vad gäller tex efterfrågan, kostnadsanalys, materialtillgång etc.
  • Följa upp och rapportera definierade KPI:er

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har en akademisk utbildning inom teknik gärna elektronik, med kunskaper om komponentinköp och PCBA. Bakgrund inom fordonsindustrin är önskvärd. För att bli aktuell för uppdraget krävs också stor förståelse för komplexiteten i att köpa PCBA. 

Detta är ett uppdrag där du förväntas bidra med att ta initiativ till att utveckla rollen och processerna. Kanske har du arbetat några år med inköp i en liknande roll inom elektroniktillverkning och söker dig nu vidare i karriären. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

Rollen som strategisk inköpare kräver goda analytiska färdigheter och fallenhet för strategiskt tänkande. Erfarenhet av förhandling och avtal är ett måste liksom god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Referens

valueone1184

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till