Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Strategisk inköpare till Attendo jobb i Danderyds distrikt på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Strategisk inköpare till Attendo på TNG Tech

Strategisk inköpare till Attendo

TNG Tech Danderyds distrikt, Stockholms län Heltid

Affärsdriven och initiativtagande strategisk inköpare med intresse för digitalisering och hållbarhet sökes till Attendo i Danderyd

Vill du vara med och utveckla morgondagens omsorg genom att leda komplexa förbättringsprojekt och vara en integrerad del av vårt arbete med produktivitet, hållbarhet och digitalisering? Som strategisk inköpare med kategoriansvar för IT/ICT och Fordon kommer du att ha en drivande nyckelroll i vår strävan att ha branschens mest konkurrenskraftiga leverantörslösningar för att nå våra ambitiösa mål.

För att fortsätta vara det ledande omsorgsbolaget i Norden har vi en ambitiös strategi som bl.a. innebär att vi investerar i digitalisering och att skapa en mer hållbar fordonspark. Därför söker vi nu en strategisk inköpare som är redo att ansluta till ett högpresterande team med stora ambitioner om att göra verklig skillnad.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Attendo har inget existensberättigande såvida vi inte kan påvisa obestridligt värde för våra kunder, våra medarbetare och samhället i stort. Som medarbetare på Attendo får du vara en del av ett företag som gör skillnad och är en god kraft i samhället.

Vi erbjuder dig en affärsnära tjänst i ett framgångsrikt företag där du själv sätter gränserna för din karriärutveckling. Rollen kommer att ge dig en bra överblick över hela vår verksamhet och ett stort nätverk inom organisationen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Kontinuerligt förbättra våra inköpskategorier avseende kostnad, kvalitet, hållbarhet och service.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Ta fram beslutsunderlag avseende större upphandlingar, outsourcingaktiviteter och investeringar
  • Utföra leverantörsmarknads- & värdekedjeanalyser
  • Leda tvärfunktionella team baserat på vår kategorioptimeringsprocess – (i) analys, (ii) kategoristrategi, (iii) genomförande/upphandling, (iv) förhandling & införande
  • Framtagande av sortiments- och leverantörsstrategier
  • Integrera nya leverantörer och förvärvade bolag i Attendo´s inköpsmodell
  • Hantera löpande kontraktsfrågor med leverantörer - omförhandling, prisjusteringar, mm.
  • Arbeta proaktivt med att vidareutveckla samarbetet med befintliga och framtida leverantörskontakter
  • Aktivt arbeta för att förbättra inköpsprocesserna – både för den centrala inköpsfunktionen samt den lokala beställarorganisationen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett högpresterande team bestående av tre strategiska inköpare och du rapporterar till inköpschef.

Möjlighet att delvis arbeta hemifrån finns.

VEM ÄR DU?

Då rollen ställer stora krav på kvantitativa analyser tror vi att du är civilingenjör eller civilekonom. Vi ser gärna att du antingen är managementkonsult med några års erfarenhet, gärna med erfarenhet av uppdrag inom strategiskt inköp, eller har en linjeroll och nu vill ta nästa steg och utvecklas inom strategiskt inköp, verksamhetsutveckling och projektledning. Det är i båda fallen meriterande om du har erfarenhet av att leda ett inköpskategoriprojekt och erfarenhet av IT/ICT. Din svenska är god, både i tal och skrift.

Som strategisk inköpare är det viktigt att du har ett stort driv och initiativförmåga, hög personlig genomslagskraft och leveransförmåga. Vi tror att du tar en roll som projektledare med en förmåga att både se helheten och detaljer. Du är en person som är duktig på analys och problemlösning, är affärsmässig samt en utåtriktad kommunikatör. Rollen är synlig på alla nivåer i organisationen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: FD85B00207B24785B8341D75EAD6D1F3