Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Strategisk inköpare till Abetong i Växjö jobb i Växjö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Strategisk inköpare till Abetong i Växjö på Poolia

Strategisk inköpare till Abetong i Växjö

Poolia Växjö, Kronobergs län Heltid


Är du strategisk inköpare och vill inta en nyckelroll i ett av Sveriges ledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och betongbaserade stommar? Abetong söker nu en strategisk inköpare till huvudkontoret i Växjö.

Om tjänsten
Som strategisk inköpare på Abetong hanterar du en stor variation av material- och produktinköpsavtal, tex inom stål, armering, arbetskläder, IT, virke eller ingjutningsgods. Här har du nära kontakt med leverantörer och driver upphandlingar, genomför uppföljningar och förnyar avtal som löper ut alternativt upphandlar nya leverantörer. För att lyckas i rollen behöver du arbeta systematiskt, vara noggrann och ha god planeringsförmåga. Rapportering sker direkt till inköpschef. Arbetet bedrivs från kontoret på I11- området i Växjö men resor förekommer. Tjänsten är en direktrekrytering till Abetong i Växjö.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som strategisk inköpare är du spindeln i nätet. Du hanterar hela inköpskedjan och ser till att koncernens produktionsanläggningar förses med det material som krävs för att säkerställa den dagliga produktionen.

Vem är du?
-Du har utbildning inom inköp eller logistik på eftergymnasial nivå alternativt motsvarande relevant arbetserfarenhet.
-Du kommunicerar engelska flytande i tal och skrift, tyska är meriterande.
-Du besitter goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet från arbete i affärssystem.Om verksamheten
Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong AB ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder.

Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här www.abetong.se/sv/reko.Hos Poolia hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på [ Link removed ] Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60893