Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Strategisk inköpare jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Strategisk inköpare på Randstad AB

Strategisk inköpare

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker nu en senior strategisk inköpare till våran kund i Hallstahammar.
Har du mer än 5 års erfarenhet av strategiskt inköp? Har du en högskoleexamen med inriktning teknik eller ekonomi?  Då ska du ansöka redan idag!


ansvarsområde.

Som Strategisk inköpare ansvarar du för att säkerställa och utveckla kundens behov av  material och tjänster till  deras site i Hallstahammar. Du arbetar till största delen med taktiskt och strategiskt inköp och verkar för att upphandling sker från de leverantörer som ger mest värde för affären - till lägsta totala kostnad och med leveranser i rätt kvalitet, rätt kvantitet och enligt givna tidsramar. 

Att skapa förfrågningar inför förhandlingar, göra offertsammanställningar och kostnadsanalyser är en viktig del i din roll och du hanterar orderläggning och introduktion av artiklar samtidigt som du säkerställer försörjningskedjan i enlighet med de krav och riktlinjer som finns. Du driver förbättringsprojekt samt identifierar nya, mer hållbara och kostnadseffektiva artiklar och tjänster. Du har också ett nära samarbete med planeringsfunktionen, produktionen och övriga inköpare i vårt team.


arbetstider.

Heltid mån-fre, god chans att bli anställd hos kund.


kvalifikationer.


  • Minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköp
  • Högskoleexamen med inriktning teknik eller ekonomi 
  • Du kommunicerar obehindrat i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
  • God datavana, plus om du arbetat i M3
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper du har ett starkt driv, tar ofta initiativ och är nyfiken på att hitta nya lösningar. Samtidigt är du strukturerad och strategisk, och med ett analytiskt sinne undersöker du gärna hur vi kan förbättra och utveckla våra affärer genom att kostnadseffektivisera och kvalitetssäkra våra inköpsflöden . 

I din roll har du många kontaktytor, både med interna resurser och med externa leverantörer och därför är det viktigt för oss att du är en god förhandlare som med din väl utvecklade kommunikationsförmåga skapar hållbara samarbeten och utmärkta relationer.
ansökan.

 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-10-22. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361756