Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Strategisk inköpare IT till företag i Stockholm jobb i Stockholm på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Strategisk inköpare IT till företag i Stockholm på ValueOne

Strategisk inköpare IT till företag i Stockholm

ValueOne Stockholm, Stockholms län Project Basis

ValueOne söker en erfaren strategisk IT-inköpare för ett konsultuppdrag till ett tillverkande företag med placering i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på cirka sex månader med möjlighet till förlängning.

Om rollen

Detta är ett speciellt uppdrag där du ska delta i ett projekt som går ut på att identifiera kontrakt och leverantörer inom IT-sourcing till följd av en avyttring som skett inom företaget. Du ansvarar för att hålla reda på och mildra strandade kostnader som ett resultat av splittringen och ska vid behov även driva sourcingärenden kopplade till detta. För rätt person kan vi erbjuda ett intressant och självständigt uppdrag med många kontakter internt och externt, där du förväntas driva flera aktiviteter parallellt i ett högt tempo.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi en strategisk IT-inköpare med gedigen kompetens inom infrastrukturavtal (exempelvis gällande datacenter och nätverkstjänster ), Managed Services och licensavtal. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha arbetat med liknande uppgifter förut och medverkat till att ta fram strategier och utvärdera och köpa in och implementera nya IT-system. Rollen innebär mycket eget ansvar och ställer krav på att du självständigt och effektivt driver ditt arbete framåt. Rollen ställer vidare krav på god förhandlingsvana, analytisk förmåga samt goda kommunikativa färdigheter. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Rekommenderade jobb

Strategisk inköpare IT till företag i Stockholm
ValueOne Stockholm Project Basis
Demand Planner för konsultuppdrag på tillverkande företag
ValueOne Fagersta Projektanställd-Visstidsanställd
Inköpschef till industriföretag i Gästrikland
ValueOne Sandviken Projektanställd-Visstidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1480