Jobbet Strategisk inköpare för uppdrag hos läkemedelsbolag i Strängnäs har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Strategisk inköpare för uppdrag hos läkemedelsbolag i Strängnäs publicerad av ValueOne

Strängnäs

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en erfaren strategisk inköpare av indirekt material och tjänster till ett konsultuppdrag på heltid på ett läkemedelsföretag i Strängnäs. Uppdraget ska tillsättas snarast och varar i cirka ett år. För rätt person finns möjlighet till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen som strategisk inköpare ska du driva och utveckla företagets strategier för indirekt inköp. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att fastställa inköpsstrategier och mål för indirekt inköp samt implementera inköpsprocesser som stödjer den övriga verksamheten. Du ansvarar för att utvärdera och utveckla leverantörer inom ditt kategoriområde inklusive förhandlingar, godkännande och utgiftskontroll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla och genomföra detaljerade inköpsstrategier för en bred uppsättning indirekta kategorier inklusive (men inte begränsat till) maskiner / verktyg / utrustning, IT, anläggningstjänster, förbrukningsvaror, hyrda arbetare, konsulter, gods och andra externa tjänster.
  • Skapa och effektivt upprätthålla relationer inom alla relevanta organisationsnivåer, produktionsenheter och centrala funktioner i syfte att stärka inköpsfunktionens inflytande i organisationen.
  • Definiera procedurer och godkännandeprocesser för indirekta material och tjänster. Arbeta för en förbättrad utgiftskontroll. Framgångsrikt förhandla och utarbeta avtal med utvalda leverantörer.
  • Utveckla kategoristrategier och nuvarande och framtida leverantörsbas.
  • Utvärdera leverantörer, övervaka kontraktets budgetprestanda, identifiera avvikelser och rekommendera korrigerande åtgärder.
  • Generera spendanalys och rapportera aktiviteter för att a) säkerställa besparingsmöjligheter, b) identifiera överflödiga utgifter; c) stödja faktabaserade förhandlingar.
  • Granska och övervaka indirekta inköpspolicyer och procedurer för att säkerställa en konkurrenskraftig inköpsanalys, kvalitetssäkring och efterlevnadsmätning.
  • Se till att leverantörer och externa partners följer etablerade standardprocedurer och GxP-krav inom läkemedelsframställning.
Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik, supply chain eller liknande. För att bli aktuell för uppdraget vill vi att du har arbetat minst fem år som inköpare där du har förvärvat gedigna kunskaper om indirekt inköp och kan uppvisa en rad framgångsrika förhandlingar. Meriterande är också erfarenhet av indirekt inköp och kvalitetskrav i en reglerad verksamhet.

En kommersiell förståelse kombinerad med kunskaper om industriella processer, tekniska anläggningar, ekonomi och laboratorietjänster är ett krav. Du bör ha kunskaper om digitala sourcingprocesser och tekniker inklusive e-inköp, samt vara en skicklig förhandlare. Du bör dessutom erfarenhet av att utveckla en indirekt upphandlingsorganisation och ha kunskaper i spendanalys och upphandling. Du har en hög allmän IT-mognad och erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: [ Link removed ] . Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Referens

valueone1172

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till