Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Strategisk inköpare (IT) till Holmen jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Strategisk inköpare (IT) till Holmen på Michael Page

Strategisk inköpare (IT) till Holmen

Michael Page Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du jobba i en inköpsorganisation med fokus på lönsamhetsförbättringar och hållbarhet? I ett företag som bidrar till utvecklingen mot en hållbar framtid och ser spännande möjligheter i övergången till en bioekonomi? Nu har du möjlighet att skapa framtiden tillsammans med oss inom Strategiskt Inköp på Holmen.

Client Details

Holmens affär utgår från kraften som finns i skogarna, älvarna och vindarna. Den fokuserar på hur vi med teknik och ingenjörskonst kan skapa de fossilfria och återvinningsbara produkter världen behöver. Som svenskt skogsbolag har vi en fantastisk möjlighet att bidra till lösningar på några av världens stora framtidsutmaningar. Inte minst klimatförändringarna.

Description

Strategiskt Inköp är en koncerngemensam funktion på Holmen som ansvarar för att säkerställa kostnadseffektiva inköp av insatsprodukter, maskiner, material och tjänster. Kontinuerliga förbättringsaktiviteter, intern kunskapsdelning samt extern leverantörsutveckling präglar vår vardag. För att lyckas i vårt uppdrag arbetar vi tillsammans i tvärfunktionella team med specialister från våra olika affärsområden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på huvudkontoret i Stockholm. Koncernkontoret har sitt säte i vackra lokaler på Strandvägen. Här jobbar experter och specialister inom inköp, hållbarhet, kommunikation, HR, ekonomi & finans och juridik för att stötta verksamheten och driva koncerngemensamma frågeställningar framåt. Lokalerna på Strandvägen är en naturlig mötesplats inom koncernen, många möten förläggs här och det är en kontinuerlig genomströmning av kollegor från andra delar av organisationen.

Finns även möjlighet till alternativ placeringsort vid någon av våra produktionsenheter i Sverige.Din framtida utmaning

Som Strategisk Inköpare (IT) kommer du att ansvara för IT-inköp inom Holmenkoncernen. Du drivs av att optimera affärer för att på bästa sätt bidra till verksamhetens framtida utveckling. Detta arbete innebär att utarbeta varugruppstrategier, driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter, förbereda och genomföra förhandlingar samt upprätta avtal. Du säkerställer en framgångsrik implementering efter att avtal slutits genom tydlig återkoppling till leverantörer och användare. Arbetet innebär nära samverkan med IT-organisationen inom Holmen och förutsätter en hel del resor till våra enheter samt leverantöre

Profile

Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara en driven, engagerad och utåtriktad person med god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. Du gillar affärer och är genuint teknikintresserad, samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång.

Du har relevant högskoleutbildning, minst 3-5 års arbetslivserfarenhet med strategisk inköp och gärna erfarenhet från samarbete med IT-organisation.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Job Offer

Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett hållbart företag med stimulerande och varierande arbetsuppgifter i en internationell och välmående organisation. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar där vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -102021-3608214