SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Strategisk Business Controller jobb i Stockholm på Future Value

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Strategisk Business Controller på Future Value

Strategisk Business Controller

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid

Meliva är en bred vårdgrupp med vårdcentraler, BVC och företagshälsa som växer på den svenska marknaden. Som en del av det finska vårdföretaget Mehiläinen finns det en lång erfarenhet som vårdgivare, och även av digitaliseringen av vårderbjudandet. Meliva fortsätter att utveckla både den fysiska och digitala vården med ambitionen att bli ledande i Sverige. Bolaget är P/E-ägt och omsätter ca 500 MSEK.Meliva etablerades på den svenska marknaden år 2020 och befinner sig i kraftig tillväxt genom förvärv. Vi söker nu en Business controller med fullt ansvar för den svenska verksamheten. I rollen som Business Controller kommer du, utöver traditionell affärsuppföljning och rapportering, att bygga en gemensam struktur för alla enheter samt vara delaktig i strategiska beslut kring bolagets framtida tillväxt.

För att trivas i rollen har du relevant akademisk utbildning, 3-5 år relevant erfarenhet, och tidigare erfarenhet av rapportering och analys och gärna från annat bolag under stark tillväxt Du är analytisk, ambitiös och kommunicerar på ett klart och tydligt sätt. Du har en förmåga att plocka det relevanta ur stora mängder information och agerar naturligt proaktivt. Vidare har du förmågan att ta ansvar redan från dag ett och har en gedigen vilja att utveckla verksamheten.

Rätt kandidat har ett analytiskt öga, en proaktiv inställning och en förmåga att snabbt ta in ny information. Vi lägger stor vikt vid att du har utmärkta kunskaper inom Excel och implementering av ekonomiska modeller och bakgrund som Managementkonsult ses som meriterande. Du har en grundläggande förståelse för relationsdatabaser och hur de är uppbyggda. Har du dessutom erfarenhet av integrationer i Business Intelligence-verktyg, med fördel Power BI, så ses det ett stort plus. Rätt kandidat har också ett stort intresse för affärsutveckling och uppskattar att ha ett nära samarbete med verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Du ansvarar för den finansiella- och operativa rapporteringen och förväntas parallellt driva utvecklingsarbetet inom samma område.
  • Du ansvarar för budgetering, prognostisering samt utveckling av nämnda processer i samarbete med Business Control-teamet i Finland.
  • Du agerar som direkt stöd till ledningen i Sverige bland annat genom mångsidiga analyser och ekonomiska modeller t ex gällande strategiprojekt, investeringar och nya affärsmodeller.

Rollen är placerad på huvudkontorets nya, fräscha lokaler i Stockholm city och rapporterar till VD.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Karlsson, 0709-77 27 94 eller e-mail [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: futurevalue2222