Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Strateg inom klimat och miljö job in Luleå at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Strateg inom klimat och miljö på StudentConsulting

Strateg inom klimat och miljö

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du ett stort intresse och drivs av miljö, energi och klimatfrågor? Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll och vill arbeta för att det interna och externa arbetet går framåt för ett hållbart Luleå ? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med närmare 6900 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 000 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Kommunstaben är kommunstyrelsens förvaltning och består av fem avdelningar. Vi är en gemensam resurs för hela kommunen och våra kommunala bolag. Vi arbetar med samverkan inom staben och verksamheterna för att bli ännu bättre på att skickliggöra dem vi finns till för, samtidigt som vi möjliggör och leder en rättssäker och effektiv leverans till medborgarna. Kompassen är inställd på Vision 2050 och vi siktar till att börja med på att utveckla Luleå till en hållbar stad genom att integrera de globala målen i Agenda 2030 i kommunens verksamheter.

Samhällsutvecklingsenheten består av 15 medarbetare och är en del av Kommunstabens avdelning Demokrati och samhälle.

Vi söker nu en strateg inom klimat och miljö.

Som strateg inom klimat och miljö kommer du se till att både det interna och externa arbetet går framåt för ett hållbart Luleå med fokus på miljö, energi och klimatfrågor.
Du kommer att stötta, inspirera och samordna både kommunala förvaltningar och bolag på vägen mot ett klimatneutralt Luleå. Arbetet sker i både stöd- och styrprocesser.

I arbetet ingår utveckling av arbetssätt och processer som är kopplad till klimatomställning. Du är också kommunens representant i olika samverkansgrupper med organisationer och akademier som bedriver forskning inom området.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en utbildning på högskole/universitetsnivå inom hållbar utveckling och klimat-miljöområdet eller liknande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års erfarenhet av en liknande roll.

Du kan skickligt skapa en samverkan med andra inom och utanför kommunorganisationen och entusiasmera för att nå gemensamma framgångar i projekt, planer och ändrade arbetssätt. Du trivs i offentliga sammanhang och har lätt för att kommunicera. Du lägger stort fokus på kvalité och struktur samt har en förmåga att kunna se helheten i arbetet. Du trivs i att arbeta drivande och initiativrikt samt har ett genuint intresse för klimat och miljöfrågor. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är en lagspelare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation och har erfarenhet av att leda strategiskt utvecklingsarbete inom hållbarhet/klimat/miljö.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Luleå kommuns önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Louise Lundbäck. Du når Louise via mail på [ Email address blocked ] .

Är du den vi söker? Då välkomnar vi dig varmt med att skicka in en ansökan, sista ansökningsdag är den 2021-06-15

Facklig företrädare:
Maria Stridsman
Vision
Telefonnummer: 0920 - 45 36 98

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade färdigheter

Vi (Textredigeringsprogram)
Forskning

Rekommenderade jobb

Strateg inom klimat och miljö
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Jobba som tekniker inom Klientområdet?
Poolia Norrbottens län - Luleå Heltidsanställd
Ej angett
Kundservicemedarbetare till Svarsservice i Spanien!
Mitt Nya Företag Norrbottens län - Luleå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57781