Jobbet Strateg för sociala investeringar - metodutveckling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Strateg för sociala investeringar - metodutveckling publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.


Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att, tillsammans med en strateg med fokus på statistik och analys, bygga och utveckla en kunskapsnod för sociala investeringar. Det är en nytillsatt tjänst som innebär ett utforskande och iterativt arbetssätt. Du kommer att stödja förvaltningar/bolag och pågående projekt med behovsanalyser och utvärderingar av sociala investeringar samt bidra till ett organisatoriskt lärande. Rollen omfattar också att utarbeta nya riktlinjer för stadens arbete med sociala investeringar och beredning av ärenden till politiken.

Som strateg kommer du att ansvara för metodutveckling och kunskapsspridning. Ditt arbete omfattar omvärldsbevakning och nätverksbyggande med koppling till sociala investeringar, samt att ta fram beslutsunderlag med fokus på långsiktig hållbar utveckling.

Du kommer att, tillsammans med den andra strategen, stödja förvaltningarnas utvecklingsarbete med behovsanalyser och utvärdering med fokus på resultat och effekter. Du ingår i ett nationellt nätverk för sociala investeringar som drivs av SKL och i stadens utvecklingsarbete med hållbara investeringar, som omfattar både gröna och sociala investeringar. Tillsammans med kollegor i Malmö stad bidrar du också till skarpa analyser och presentationer på ett lättbegripligt sätt, som underlag för politiska beslut.

Som strateg på hållbarhetskansliet är du en resurs i stadskontorets utvecklingsarbete med underlag till hållbarhetsrapporter som visar hur staden ligger till i förhållande till FN:s 17 globala mål.
Läs mer om Malmö stads hållbarhetsarbete: www.malmo.se/globalamalen


Kvalifikationer

Du har en akademisk examen, gärna med forskningserfarenhet, kring hälsoekonomi, nationalekonomi, statistik, statsvetenskap, folkhälsa, epidemiologi eller likvärdig examen.

Du har erfarenhet av kvalificerat arbete på strategisk nivå och erfarenhet av att leda utvecklingsprocesser. Du är van att arbeta med metodutveckling och att på ett pedagogiskt sätt bidra till ett organisatoriskt lärande. Tidigare erfarenhet av arbete med sociala investeringar är meriterande. Du har en välutvecklad kommunikativ förmåga i både svenska och engelska.

Du har mycket god samarbetsförmåga och är lyhörd för andras synpunkter och perspektiv. På ett naturligt sätt skapar du goda relationer med interna och externa samarbetspartners. Du är van att planera och organisera ditt arbete på ett metodiskt sätt, både självständigt och i teamarbete.

Du har en personlig mognad och ett ansvarsfullt förhållningssätt, när du tar dig an nya arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av projekt- och processledning.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-19

Referensnummer: 102 - Strateg soc inv HK

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Vision Malmö
  • Vision
  • 040-304830
  • Saco Malmö
  • Centrala Sacorådets kansli
  • 040-34 51 16
  • saco@malmo.se

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

102 - Strateg soc inv HK

Liknande jobb

Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd Malmö Xllnc advice recruitment AB
Testingenjör New Business Product Test Lund Axis Communications
Projektchef till BCA Entreprenad Malmö Xllnc advice recruitment AB
Entreprenadingenjör till växande bolag i Malmö Malmö Xllnc advice recruitment AB
Kalkylator/ entreprenadingenjör Malmö Xllnc advice recruitment AB
Frontend-utvecklare Malmö Xllnc advice recruitment AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Sjuksköterska till KRA Malmö Malmö Stad
Omsorgspedagog till LSS-boende Malmö Malmö Stad
Ekonomiassistent till PEAB Ängelholm Academic Work
.Net-utvecklare åt produktutvecklingsföretag Lund Nigel Frank International
Säljare Elgiganten Phonehouse Väla Ödåkra Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse Hässleholm Elgiganten AB
Operating Manager - Driftansvarig Löddeköpinge Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till