Jobbet Stort byggföretag söker Junior HR-partner! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Stort byggföretag söker Junior HR-partner! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du nytänkande och kreativ? Brinner du för HR-frågor och drivs av att aktivt bidra till att utveckla HR-funktioner? Då tror vi att du är rätt person för rollen som Junior HR-partner hos vår kund i Göteborg!

Information om uppdraget:

Till vårt kunds projektkontor söker vi en administrativ HR-resurs. Du kommer att ingå i ett projektteam där ditt ansvar blir:

•Samordning av rekrytering, administration av alla anställningar och praktikplatser samt aktivt arbeta med onboarding-processen för alla nya medarbetare som kommer till projektet.
•Vara ett närvarande stöd och bollplank för projektets chefer i personalfrågor och personalärenden. Samordna den årliga processen kring medarbetarsamtal samt medarbetarundersökning på projektet.
•Kunna svara på HR-relaterade frågor från medarbetarna
•Samordna och administrera alla tillägg samt bonus/resultatlön på projektet
•Se till att det finns tydlig information om vad som gäller när det gäller traktamenten, dagliga resor, arbetstidsregler m.m. och se till att allt detta följs i enlighet med lagar, avtal och reglementen
•På sikt även samordna och jobba aktivt med successionen i projektet samt tillsammans med utbildningsavdelningen se till att kravutbildningar och andra lämpliga utbildningar genomförs.
•Upprätthålla ett tätt samarbete med HR Partners från deltagande avdelningar och andra HR-funktioner såsom rekryteringsenheten och HR-specialister för yrkesakademiska-frågor m.fl

Du kommer utgå från vår kunds kontor som ligger vid Korsvägen i Göteborg.

Detta söker vi:

Som person är det viktigt att du är serviceinriktad, positiv, driven och har lätt för att knyta nya kontakter. Du är initiativtagande, nyfiken, utåtriktad och är inte rädd för att ta reda på saker själv.
Din personkännedom är god och du motiveras av att arbeta i en föränderlig och dynamisk miljö.
För att vara aktuell för tjänsten har du en examen som personalvetare eller liknande på högskola, yrkeshögskola eller genom fristående kurser.
Du bör ha arbetat med liknande uppgifter i ca 2 år. Gärna då mot kollektivsidan men även tjänstemannasidan är meriterande.

Ansökningar behandlas löpande under ansökningstiden och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Skicka därför in din ansökan redan idag om du tror denna tjänst kan passa dig.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Jennie Thunberg på jennie.thunberg@studentconsulting.com eller +46725191052

Sökord: HR, rekryterare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41367

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

HR Advisor to Mölnlycke Göteborg Poolia
HR Business Partners sökes till spännande uppdrag Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
HR-ansvarig till QRTECH Göteborg Intenso Teknikrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hr - rekrytering - Göteborg).