Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Storsthlm söker Processledare med fokus på socialtjänsten jobb i Stockholm på Storsthlm (Kommunerna i Stockholms Län)

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Storsthlm söker Processledare med fokus på socialtjänsten på Storsthlm (Kommunerna i Stockholms Län)

Storsthlm söker Processledare med fokus på socialtjänsten

Storsthlm (Kommunerna i Stockholms Län) Stockholm, Stockholms län HeltidStorsthlm söker Processledare med fokus på socialtjänsten

 

Har du arbetat med strategiska frågor och kvalitetsutveckling inom socialtjänstens olika delar – gärna på funktionsnedsättningsområdet? Är du en driven relationsskapare som vill arbeta med utveckling och samverkan mellan kommunerna i Stockholmsregionen? Då har vi en intressant tjänst för dig!

Rollen som processledare hos Storsthlm innebär att arbeta med politiskt prioriterade uppdrag i syfte att utveckla den regionala samverkan mellan länets 26 kommuner. Du företräder Storsthlm genom att skapa och utveckla relationer och nätverk med tjänstemän och förtroendevalda från länets kommuner, liksom även med regionala och nationella aktörer. Vi driver regionala utvecklingsprocesser och samverkansarbete inom social välfärd och hälsa – exempelvis kring barn och unga, äldre, individ och familj, socialpsykiatri, e-hälsa, med mera. Vi söker dig som kan hjälpa oss att fortsätta utveckla långsiktiga, kvalitativa processer in i framtiden och följa upp dem.

I den aktuella rollen ligger för närvarande fokus på att bevaka och ta ett helhetsansvar för funktionshinderfrågorna – nationellt och för länets kommuner. 
I de uppdrag som du leder hos oss ansvarar du för processens genomförande i enlighet med uppdragsplaner, budget och kvalitetssäkring, liksom för kommunikation, dokumentation, avrapportering och uppföljning. I andra uppdrag, som du deltar i, bidrar du med din kompetens och erfarenhet till utveckling av teamarbetet samt till planering, uppföljning och säkerställande av resultatet. I dina ansvarsområden ingår omvärldsbevakning och samhällsorientering, såväl som kontinuerlig utveckling av verksamheten, t.ex. metoder, processer och rutiner. Du samarbetar nära andra process- och projektledare samt med kommunikatörer och uppdragssekreterare. Du rapporterar till verksamhetschefen för Social välfärd.

Vi söker dig som, utöver relevant högskoleutbildning, har mångårig erfarenhet från att ha arbetat med strategiska, långsiktiga frågor inom socialtjänstområdet i kommunal och/eller landstingskommunal verksamhet. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av socialtjänstens olika områden, särskilt inom funktionshinderområdet. Du har arbetat med process- eller projektledning. Du är dokumenterat skicklig på att leda dig själv och andra – du har sannolikt tidigare haft en chefs- eller ledarroll.

Storsthlm kommer att arbeta med att fördjupa kvalitets- och uppföljningsarbetet i våra länsövergripande frågor varför vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat utrednings och analysarbete och det är meriterande om du har arbetat med kvalitetsutveckling. Du har troligen arbetat/arbetar i Stockholmsregionen vilket är meriterande.

Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig mycket väl på svenska i tal och skrift, att du är van att producera och presentera dokument på ett kommunikativt sätt som riktar sig till olika målgrupper samt att du är en van användare av Office-paketet och av digitala arbetsredskap.

Som person är du analytisk, utvecklingsorienterad och drivande. Du arbeta självständigt i samråd och samarbete med andra med att planera och genomföra längre processer. Att du är kommunikativ, lyhörd, prestigelös och bra på att skapa och utveckla relationer är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vår verksamhet handlar om samverkan, samarbete och förankring. Det krävs också uthållighet i kombination med strategisk förmåga och helhetsperspektiv. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter, många kontaktytor och möjlighet att påverka och göra skillnad ur ett samhällsperspektiv. Du kommer att verka i en tillväxtregion där utmaningarna är många. Hos länets kommuner finns stor vilja till utveckling och nytänkande med höga ambitioner. Storsthlm är därför en arbetsplats där vi möter och hanterar höga krav från våra medlemmar. Tillsammans har vi mycket klokhet och är därför en arbetsplats där idéer och kreativitet uppmuntras. Vår mötesplats i den fysiska världen ligger i trevliga lokaler nära Medborgarplatsen i centrala Stockholm med närhet till både tunnelbana och pendeltåg. I den digitala världen ses vi via Teams.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidare heltidsanställning.
Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gabriella Hedlund på Chefspoolen som hjälper oss med denna rekrytering på tel 0709955888.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 5 november

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 177053