Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Store Manager - Twilfit, Kalmar jobb i Kalmar på Retail Knowledge

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Store Manager - Twilfit, Kalmar på Retail Knowledge

Store Manager - Twilfit, Kalmar

Retail Knowledge Kalmar, Kalmar län Heltid

Vi söker nu Store Manager till vår butik i Kalmar

Varje dag lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? 

Ansvaret som Store Manager :
Som butikschef i en av våra butiker kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping för varje besökande kund.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef är du tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
- De är försäljningsledare och kan överföra detta till sina anställda genom att föregå med gott exempel i butik och arbeta med ett coachande arbetssätt
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI: er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas

Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Beräknad start för tjänsten är i mitten av januari. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 17593B30F73E44ED9F298B988C9D69F6