Jobbet Storagekonsult till framgångsrika Proact! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Storagekonsult till framgångsrika Proact! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du använda din kompetens till att säkerställa tryggare hantering av affärskritisk data? Proact är marknadsledande inom premiumlösningar kring datalagring och söker just nu en Storagekonsult till Göteborg. Trivs du i en miljö som präglas av högt i tak och en familjär stämning, då har vi jobbet för dig!

Om företaget
Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-lösningar och tjänster, hjälper vi företag och myndigheter att minska risker och kostnader och samtidigt öka flexibilitet, produktivitet och effektivitet. Vi har genomfört över 5000 framgångsrika projekt runt om i världen, har mer än 3500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet. Allt vårt arbete präglas av Proacts grundläggande värderingar: integritet, engagemang och kompetens. Dessa ger oss vägledning för beslut på alla nivåer inom vår organisation och hjälper oss att uppnå det övergripande målet – att leverera effektivt verksamhetsstöd till våra kunder. På alla nivåer i organisationen utmanas vår personal att alltid ta nästa steg, både i sin egen utveckling men även med våra kunder. De uppmuntras till att ständigt utvecklas och får via Proact och våra partners stora möjligheter till utbildningar som bygger den personliga kompetensutvecklingen och som även stärker Proact och våra kunder. Det vinner vi, våra medarbetare och våra kunder på.

Dina arbetsuppgifter
Som Storagekonsult blir du ansvarig för en eller flera av företagets kunder med uppgift att sköta deras primära och sekundära storagesystem. I rollen som kundansvarig administratör förväntas du även tekniskt kunna sälja in dina tjänster till uppdragsgivare. Tjänsten innefattar daglig drifthantering med övervakning, incidenthantering, allmän support och förändringsarbete som återkommande delar. Utöver drift så kommer även design och implementering av IT-infrastruktur att vara en naturlig del i ditt arbete. Internt har du tillgång till engagerade och erfarna kollegor med spetskompetens inom olika IT-infrastrukturlösningar. Du välkomnas in i en platt organisation med positiv gemenskap och goda förutsättningar för fortsatta karriärmöjligheter.

Din profil
Vi söker dig med gedigna kunskaper och erfarenheter av lagringsystem. Du har tidigare haft ansvarsroller inom Storage, gärna på större företag, och har kvalificerade IT-kunskaper inom serveradministration, datalagring och nätverk. Besitter du kompetens inom VMware, NetApp och DellEMC ser vi det som starkt meriterande. Som person är du social och öppen, bra på att kommunicera och samarbeta med interna och externa parter samt har lätt för att ta egna initiativ. Du bidrar med energi, eget driv och är en god representant för Proact ute bland uppdragsgivare. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Proact med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Referens

3804

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till