Jobbet Stor frukt- och gröntimportör söker deltidspersonal! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Stor frukt- och gröntimportör söker deltidspersonal! publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Ett stenkast från Årstaberg, 6 minuter från Stockholm Central med pendel, har importören och partihandlaren ETH Frukt & Grönt sitt lager, där nio kollegor ser fram emot att få uppstöttning. De hoppas på att du som studerar, har truckkort, är morgonpigg och fysiskt aktiv ska ta chansen att bli en del av deras gäng för att ca tre dagar i veckan plocka ordrar, städa, lossa transporter och inventera lagret. Start är omgående så skicka in din ansökan idag för att säkra din plats på det roligaste extrajobbet!

Academic Work söker en noggrann, morgonpigg och stark kollega till ETH Frukt & Grönts lager i Årsta. Tjänsten är på deltid ca tre dagar i veckan, med störst behov på måndagar, fredagar och helger. Vid behov kan det även förekomma kvällspass. Arbetet utförs i ett team som består av nio kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ETH Frukt & Grönts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ETH Frukt & Grönt.

Kandidatprofil

Som lagerarbetare på ETH Frukt & Grönt kommer du framförallt att plocka ordrar, lossa transporter och städa. Du kommer även att utföra lagerinventeringar och vid behov leverera order till kunder i närområdet med motviktstruck. Det är fasta arbetstider och passen startar tidigt på morgonen, från kl 04:00 fram till 12:30.

Tjänsten passar dig som är noggrann, stresstålig och föredrar att röra på dig framför att sitta still!

Studerar på Universitet eller Högskola, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Kan arbeta minst två dagar i veckan

Har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager och köra truck

Har goda kunskaper i svenska och engelska

Har truckkort och B-körkort

Det är meriterande om du har jobbat med frukt och grönt sedan tidigare

Som person är du social och ansvarstagande. Vidare är du självgående, strukturerad och har en positiv inställning som bidrar till en god stämning och gemenskap. I och med att du kommer jobba tidiga pass är det viktigt att du är morgonpigg. Slutligen är det även viktigt att du är stresstålig och har god fysik då arbetet kräver att du kan hantera tunga lyft!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, tillsvidare

Placering: Årsta, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundföretagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15010499-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till